Raluca Pastramă se mărită cu noul iubit?! A primit inelul cu diamante, imaginea e clară

Raluca Pastramă se mărită cu noul iubit?! A primit inelul cu diamante, imaginea e clară
Raluca Pastramă s-a logodit? Ce inel a primit de la noul iubit

Raluca Pastramă este extrem de îndrăgostită! În urmă cu 7 luni, bruneta a trecut printr-un divorț dureros, dar se pare că soarele a ieșit și pe strada ei. Fanii au rămas surprinși în momentul în care au observat inelul cu diamante primit din partea noului iubit.

Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante din partea noului iubit

Raluca Pastramă și Pepe au surprins pe toată lumea în momentul în care au anunțat că divorțează. Cei doi s-au decis să meargă la notar pentru a avea parte de o separare amiabilă, mai ales pentru că au împreună două fetițe, Rosa și Maria.

Între timp, Pepe și-a refăcut viața și se iubește cu Yasmine, iar Raluca Pastramă a încercat să fie cât mai discretă și să nu își expună viața amoroasă. Totuși, aceasta trăiește clipe minunate alături de noul iubit arab, iar bruneta a primit de curând un frumos inel cu diamante.

Toți se întreabă dacă Raluca Pastramă și iubitul arab își doresc să ducă relația la un alt nivel. Partenerul brunetei se numește Ibrahim și are 27 de ani. Tânărul care a cucerit-o pe fosta soție a lui Pepe provine dintr-o familie înstărită, cu multe afaceri în România.

Ce au observat fanii. Toată lumea se întreabă dacă Raluca Pastramă s-a logodit

Recent, Ibrahim a postat un InstaStory cu mâna Ralucăi Pastramă, iar toți au observat că pe deget i se odihnea un superb inel cu diamant.

Totuși, bruneta a preferat să nu ofere vreun detaliu cu privire la ce s-a întâmplat între ea și partenerul său, chiar dacă mulți se întreabă dacă este gata să meargă din nou la altar, potrivit Cancan.

Între timp, chiar dacă aceștia își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, bărbatul în vârstă de 27 de ani nu se abține să îi declare iubirea brunetei în mediul online. De curând, el a postat o fotografie în care apărea alături de Raluca Pastramă.

Ce declarație de dragoste a primit Raluca Pastramă din partea noului iubit

Ibrahim i-a ascuns fața partenerei sale pentru a păstra discreția, dar nu a putut să nu îi transmită un mesaj emoționant Ralucăi Pastramă, semn că sentimentele pe care le are pentru brunetă sunt extrem de puternice, iar relația dintre cei doi este foarte solidă.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, a scris acesta în mediul online.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI