Raluca Bădulescu îşi doreşte să fie din nou mireasă. Planurile vedetei pentru bătrâneţe: „O tânără nebună” VIDEO EXCLUSIV

Raluca Bădulescu îşi doreşte să fie din nou mireasă. Planurile vedetei pentru bătrâneţe: „O tânără nebună” VIDEO EXCLUSIV
Raluca Bădulescu își dorește să fie din nou mireasa. Ce a răspuns vedeta, când a fost întrebată dacă vrea să se recăsătorească.

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când s-a afișat cu noul bărbat din viața ei, Rareș Grigore, un medic cu aproape 20 de ani mai tânăr ca ea. Și Florin, fostul ei soț, și-a găsit fericirea alături de altă femeie. Mai mult, Raluca și Florin au rămas prieteni după despărțire, semn că divorțul a fost o etapă firească în viața lor. Întrebată dacă are de gând să se recăsătorească, jurata de la “Bravo, ai stil” a precizat, pentru Playtech.ro, că nu exclude această variantă.

Raluca Bădulescu este o persoană asumată și nu regretă deciziile luate. Mai mult, a știut să păstreze o relație bună cu Vali Pungă, primul ei soț și tatăl fiului său, Alex. La fel a procedat și cu Florin, al doilea soț, de care s-a despărțit recent.

De puțin timp, vedeta este implicată într-o nouă relație amoroasă. Cum va evolua, rămâne de văzut. Cert este că Raluca nu a rămas cu sechele după cele două divorțuri, iar drept dovadă este răspunsul ei surprinzător dat la întrebarea dacă se gândește să se recăsătorească.

„Why not? Never say never!” (n.r. De ce nu? Niciodată să nu spui niciodată”), a declarat, pentru Playtech.ro, Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu: „Acum mă consider tânără nebună”

Vedeta Kanal D și-a făcut obiceiul de a bifa în fiecare an o vacanță în Spania, unde preferă să își încarce bateriile. Mai mult, juratei de la “Bravo, ai stil” îi surâde ideea de a sta acolo. Momentan însă preferă să aibă doar calitatea de turist.

„Sunt atât de previzibilă. Cred că de 20 de ani mergem numai în Spania și cred că tot în Spania, evident voi merge. Este țara viselor mele, am și stat 3 ani în Spania și întotdeauna vreau să mă reîntorc acolo. Orice loc pe lumea asta există, mă gândesc, mă răzgândesc , mă aranjez și tot în Spania mă întorc, indiferent cum am da-o. Mi-ar plăcea să mă mut acolo, dar când o să fiu bătrână rău. Nu știu ce înseamnă bătrână rău, pentru că acum mă consider tânără nebună. Nu știu, cred că la 80 de ani, mi-ar plăcea, da”, a declarat, pentru Playtech.ro, Raluca Bădulescu.

În vârstă de 47 de ani, vedeta TV arată și se simte bine în pielea ei. Recent, ea a fost la cabinetul unui celebru medic estetician pentru mici retușuri legate de aspectul fizic.

„Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit, după destul de multă vreme, la medicul chirurg estetician Iancu Morad, care mi-a fost alături în ultimii 10 ani. El mi-a recomandat să facem Face Contouring fără operație, o intervenție care este urmată și de marile staruri de peste hotare. Mi se pare incredibil că, după doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am conturul facial mult mai ferm, ca acum mulți ani”, a spus Raluca Bădulescu.