Raluca Bădulescu, în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai. Ce a povestit despre Răzvan Ciobanu

Raluca Bădulescu, în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai. Ce a povestit despre Răzvan Ciobanu
Raluca Badulescu, in lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai

Moartea lui Răzvan Ciobanu a îndoliat o țară întreagă. Nimeni nu se aștepta ca celebrul designer să își piardă viața la o vârstă atât de fragedă, atunci când a făcut accident rutier. Raluca Bădulescu a izbucnit în lacrimi în fața lui Denise Rifai la Kanal D. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări, jurata de la Bravo, ai stil! a vorbit despre momentul dureros în care a aflat că al ei prieten și coleg de breaslă s-a prăpădit. Ce a povestit despre Răzvan Ciobanu. 

Raluca Bădulescu, în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai

Întrebată fiind dacă a participat la înmormântarea regretatului creator de modă doar pentru propria-i imagine, Raluca Bădulescu a ținut să facă lumină asupra acestui subiect și să spulbere comentariile răutăcioase care i-au ajuns, și ei, la ureche. Fosta soție a lui Vali Pungă a declarat că a suferit enorm la moartea prietenului său, a cărui prezență o simte, în continuare, împrejur.

„Nu știu cine s-ar putea gândi la așa ceva, nu știu, eu sper că nimeni nu s-a gândit realmente la așa ceva. Răzvan Ciobanu a fost parte din viața mea și a fost parte din viața noastră, de-o viață.

Înseamnă, eu nu vreau să spun că a însemnat, el este alături de noi. Înseamnă atât de mult pentru noi, iar plecarea lui…Să știi că și la el la înmormântare am plâns și cred că este unul dintre cele mai grele momente pe care le-am trăit vreodată. Ce s-a întâmplat cu Răzvan nu pot să calific, l-am iubit și îl iubesc enorm.

Ce a însemnat Răzvan Ciobanu pentru Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu abia și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre cât de mult a însemnat Răzvan Ciobanu pentru ea. Vedeta de la Kanal D, vizibil emoționată, a mărturisit ce gest incredibil face de fiecare dată când trece pe lângă atelierul unde lucra răposatul creator de modă. Din respect și semn de prietenie, jurata de la „Bravo, ai Stil!” salută, din mașină, localul ca și când se așteaptă ca designerul să o întâmpine în prag.

„Răzvan a fost un înger, un coleg extraordinar, un prieten extraordinar, atât pentru mine, cât și pentru prietenii mei. Toți cei care l-am cunoscut știm ce om minunat este, pentru că pentru mine este.

Știi că eu uneori vorbesc cu el? Știi că el are atelierul foarte aproape de locul unde locuiesc eu și de fiecare dată când trec cu mașina pe lângă atelier îl salut și îl pup. Da, m-am emoționat. Răzvan, te iubesc, tu știi că te iubim cu toții.”, a spus Raluca Bădulescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI