Raluca Bădulescu, apariție de senzație la petrecerea lui Cătălin Botezatu. Mulți abia au recunoscut-o FOTO

Raluza Bădulescu, apariție surprinzătoare la petrecerea lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a dat o petecere de zile mari în urmă cu puțin timp. Pentru a putea sărbători ca la carte, și-a chemat cei mai buni prieteni. Nelipsită a fost, desigur, Raluca Bădulescu, cea care a reușit să uimească pe toată lumea cu apariția ei. Ce a ales să poarte juratul de la Bravo, ai Stil și cum i-a surprins pe ceilalți invitați, dar și pe sărbătorit?

Raluca Bădulescu, nou look la petrecerea lui Botezatu

Crema showbiz-ului s-a adunat la ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu. După multe probleme de sănătate și incertitudini din cauza operațiilor grele pe care le-a suferit, designer-ul poate să răsufle liniștit. Acesta a apucat să se refacă până la ziua sa, motiv pentru o distracție cu atât mai mare. Alături de el au fost cei mai buni prieteni, gașca sa mondenă de aproape 80 de persoane. „Happy birthday our amazing king @catalinbotezatu1 ?❤️????„, a fost mesajul vedetei din dreptul pozei.

Cele mai apropiate cunoștințe care nu aveau cum să lipsească de la petrecere au fost: Oana Roman, Doinița Oancea, Ozana Barabancea și Raluca Bădulescu. Cea din urmă a șocat pe toată lumea cu peruca pe care a ales-o. Cunoscută ca o persoană a căruit stil vestimentar este ieșit din comun, Raluca a ales de data aceasta o perucă gri cu breton și cu câteva bucle lejere. Fanii juratei de la Bravo, ai Stil știu că niciodată nu a abordat o astfel de coafură, preferând mereu perucile blone, scurte sau lungi.

Raluca Bădulescu, look nou la ziua lui Cătălin Botezatu
Raluca Bădulescu, look nou la ziua lui Cătălin Botezatu

Raluca revine la masa juriului de la Bravo, ai Stil

Bravo, ai Stil revine pe micile ecrane! Prezentatoarea celui mai râvnit show de modă a anunțat surpriza din sezonul cu numărul 6. Concurentele cunosc deja lumea mondenă.

„Mi-a fost foarte dor de , de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!” #bravoaistil #bravoaistilcelebrities #kanaldromania”
Ilianca Vandici

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI