16 mart. 2021 | 09:45

Diana Șoșoacă, făcută de râs de Raed Arafat la TV. Ce a putut spune șeful DSU despre senatoare după ce l-a „condamnat la moarte”

Știri generale
Diana Șoșoacă, făcută de râs de Raed Arafat la TV. Ce a putut spune șeful DSU despre senatoare după ce l-a
Raed Arafat, replică acidă la adresa Dianei Șoșoacă

Raed Arafat a vorbit despre faptul că este ținta știrilor false moment de moment. Șeful DSU face acuzații grave la adresa persoanelor rău intenționate, care au scopul de a-i denigra imaginea, printre care și senatoarea Diana Șoșoacă.

„În viața mea nu am auzit așa ceva”

Medicul Raed Arafat a dezmințit în cursul serii de luni toate știrile false care îi afectează imaginea în fiecare lună. Șeful DSU susține că mai multe persoane îl folosesc pe post de țintă pentru a promova atacuri bine coordonate de tip fake news, cu scopul de a șubrezi încrederea cetățenilor atât în el, cât și în instituția pe care o conduce, creând astfel tensiune și negare a restricțiilor anti-Covid-19.

Secretarul de stat în MAI a dezmințit informația falsă cu privire la decalarea slujbei de Paște, susținând că cineva s-a folosit de niște informații eronate pentru a induce cetățenii în eroare. Astfel, știrea potrivit căreia Raed Arafat a susținut că “Slujba de Paște se poate devansa până la ora 22:00 sau reprograma pentru a doua zi” Raed Arafat” este una falsă, menită să creeze panică.

„Speranța noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde și de situația epidmeiologică și de toate celelalte aspecte. Dar să vin să spun că mutăm ora sau că schimbăm slujba, astea sunt bazaconii pe care le-au încercat unii, folosindu-se de numele postului domneavoastră, să spună că «uite, doctorul Arafat a declarat la Digi24» și au pus și sigla.

Arată cât de multă lume cu rea intenție există în jurul nostru și care încearcă să manipuleze, să mintă, să inducă informații și idei false, să vină cu narative false, lucruri cu care ne luptăm deja de ceva timp. Ei n-au obosit. Noi avem treabă și trebuie, din păcate, să dedicăm și un pic de timp să combatem aceste atacuri pe care ei le fac încontinuu”, a afirmat Raed Arafat, la Digi24.

Diana Șoșoacă, acuzată pentru dezinformarea populației

Raed Arafat a profitat de ocazie pentru a reaminti un alt fake news creat de senatoarea Diana Șoșoacă, care a afirmat că Raed Arafat „este condamnat la moartea la el acasă”.

„Nu e singura minciună. Hai să luăm minciuna că «doctorul Arafat e condamnat la moarte la el acasă», adică nu la mine acasă în România, ci «la el acasă» în capul altora ar fi altundeva și că eu aș fi fost condamnat la moarte, lucru care e fals.

În viața mea nu am auzit așa ceva. Și totuși asta s-a răspândit, fiind pornită această chestie de o doamnă senatoare. Și multe alte minciuni circulă lună de lună. Se trimite un mesaj care zice că «Arafat e rudă cu Omar Hayssam și l-a ajutat să fugă din țară» – altă minciună cu care este plin internetul de ea.

Pe internet o să găsiți un fost parlamentar, un domn Metin, care a făcut seriale de minciuni pe numele meu. Le găsiți pe YouTube. Am încercat să sesizez YouTube că sunt minciuni, că persoana fabulează, că nu e corect. Au rămas acolo toate minciunile lui”, a mai explicat Raed Arafat, potirvit sursei citate.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
UCRAINA a primit RACHETELE! Lovitură finală pentru RUSIA!
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro