23 mai 2019 | 20:43

Mama lui Radu Mazăre, la Antena 3, nimic întâmplător: Legătura din comunism cu Dan Voiculescu și mătușa lui Gâdea (VIDEO)

Știri generale

Mama lui Radu Mazăre a mers la Antena 3 să-și apere „feciorul” și să susțină cu fermitate că fiul ei este nevinovat. În platou, a fost prezent și Răducu, fiul fostului primar al Constanței.

Antena 3, după cum știi, este un „for” unde suspecții de anumite infracțiuni sau condamnații sunt apărați de rude și de prieteni. Aceștia sunt special invitați la emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza zilei, pentru a oferi publicului și punctul de vedere al taberei care, de regulă, este arătată cu degetul în spațiul public.

Cine este, de fapt, mama lui Radu Mazăre

Dacă până acum n-ai știut sau nu te-a interesat familia din care provine Radu Mazăre, află că acesta se trage din părinți educați, cu prestanță în societate, mai mult sau mai puțin apreciați și chiar cu gusturi selecte în ceea ce privește muzica și actele de caritate. Cel puțin, aceasta este imaginea pe care încearcă să o arate publicului.

Mama fostului primar al Constanței, Gabriela Mazăre, a făcut parte din fosta nomenclatură comunistă din „staff-ul” lui Nicolae Ceaușescu. Ea a precizat de mai multe ori la emisiunea lui Gâdea că a lucrat la Comerțul Exterior, instituție unde activau doar cadrele cu funcții superioare în fosta Securitate.

radu mazare mama lui radu mazare

Cei trei frați Mazăre, mama lor și Răducu, fiul fostului primar al Constanței/Sursa: Antena 3

A făcut, deci, parte din acel grup inteligent care, la momentul oportun au întors, peste noapte, „armele” împotriva lui Ceaușescu, iar după Revoluție au știut, cu multă abilitate, cum să-și asigure un viitor plin de lux și bunăstare în noua eră în parte socialistă, în parte capitalistă, care se preconiza. A fost grupul pe unde a activat inclusiv Dan Voiculescu, patronul lui Mihai Gâdea.

Tatăl fostului edil al Constanței, Ștefan Mazăre, a fost inginer, iar dacă îți mai amintești, Radu l-a lăudat în repetate rânduri pentru că el ar fi fost cel care a înființat flota de pescuit oceanic a României.

Gabriela Mazăre este convinsă că fiul său e nevinovat

Dar să ne întoarcem la Gabriela Mazăre, care a fost „vedeta” Sintezei zilei. Aceasta a activat în mai multe ministere, până când a ajuns, la un moment dat, șefa de cabinet a Suzanei Gâdea (mătușa lui Mihai Gâdea), ministru al Culturii în perioada ceaușistă.

Mama lui Radu Mazăre suferă pentru fiul său, evident, la fel cum ar face orice părinte n această situație:

„Nu e uşor să mergi să-ţi vezi copilul în situaţia respectivă, mai ales că îl cunosc foarte bine, ştiu foarte bine ce a făcut, că e nevinovat, că a fost condamnat aşa cum a fost condamnat. Mi-a fost foarte greu, dar nu am vrut să arăt niciun moment sentimentele pe care le am pentru că ştiu că l-aş fi făcut să sufere. Am două operaţii pe cord, am un stimulator la inimă, vă daţi seama cum este şi în ce stare mă simţeam, iar dorinţa lui cea mai mare este să nu sufăr, să nu păţesc ceva. Cred că ne-am menajat reciproc. El a zâmbit şi mi-a spus că trece cu bine, că suportă uşor şi să nu-mi fac probleme pentru el, iar eu l-am încurajat şi i-am spus că împreună, ceea ce este adevărat, el, cu mine şi cu fraţii săi, vom trece peste acest episod“. Gabriela Mazăre, mama fotului primar al Constanței.

Vezi întregul dialog în clipul de mai sus.

PlaySport
Ea e soția superbă a atacantului de la Dinamo! Cum arată când rămâne în costum de baie
Ego.ro
Dumnezeule! Cât de frumoasă este iubita lui Pescobar. De asta o ține ascunsă
Digi24
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel către aliații NATO
Cancan.ro
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Romania TV
Ce salarii mizerabile aveau angajaţii de la Gaşca Zurli. Un fost component al trupei a rupt tăcerea: "Am lucrat de luni pana duminică, până la unu noaptea!"
Capital.ro
Ungaria stă pe o COMOARĂ! Ungurii au făcut descoperirea de zeci de miliarde de euro
EVZ.ro
Chifteluțe mănăstirești. Rețeta măicuțelor de la Schitul Poiana Maicilor
Adevarul
Marele baraj din Valea Jiului, investiția care a ajuns atracție turistică, dar nu va fi terminată niciodată FOTO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Libertatea.ro
„Nu cred!” Un brașovean și-a construit legal o „vilă” pe un bloc cu 8 etaje: „Există contract de vânzare cumpărare”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Atentie, imagini sensibile! Un martor cheie a postat imagini de la crima care a socat Romania. FOTO
Redactia.ro
Acum lista e completă: așa arată topul favoritelor la câștigarea EURO! Situație bizară cu România
Digisport.ro
Ce spune Cătălin Scărlătescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru”
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Imagini virale cu dictatorul din Belarus. Cu un cățel alb și pufos în brațe, Lukașenko vorbește cu generalii despre atacarea Poloniei
Digi24
O româncă din Spania a crezut că Brad Pitt a văzut-o pe TikTok și s-a îndrăgostit de ea. Apoi i-a cerut bani
Digi24
Retrasă din lumea mondenă, fosta bombă sexy e de nerecunoscut! S-a apucat de scris cărți de bucate
Unica.ro
Tzancă Uraganu, de urgență la spital. Ce a pățit familia manelistului
EVZ.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tânăra nevăzătoare devenită virală în mediul online. Cum a surprins-o marea artistă / VIDEO
Spynews
Îți vine amenda direct acasă! Șoferii vor fi sancționați automat. Nu mai scapă nimeni
Capital.ro
Vom plăti taxe și impozite mai mari pe proprietăți. Când va intra în vigoare
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
VOUCHERE pentru angajații din PRIVAT! Anunțul ministrului Muncii
Mediaflux
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro