Radu de la Asia Express și-a făcut testul de COVID-19. Ce rezultate a primit

Radu de la Asia Express și-a făcut testul de COVID-19. Ce rezultate a primit

Radu Vlăduț a fost o prezență controversată în cadrul competiției „Asia Express“, unde a participat alături de prietenul lui, Alexandru Abagiu. Pe parcursul desfășurării show-ului fenomen difuzat la Kanal D, bărbatul a atras un val de antipatie din partea colegilor.

Fostul concurent și-a făcut testul pentru COVID-19

Radu Vlăduț, fostul concurent de la „Asia Express“, a anunțat recent pe rețelele sociale că și-a făcut testul pentru COVID-19, care pare-se că a ieșit negativ, întrucât acesta și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță, în Budapesta, unde își dorea să ajungă de ceva vreme.

Mai mult, pentru a fi sigur de rezultate, tânărul și-a făcut și un al doilea test, iar rezultatele sunt liniștitoare.

„După 2 teste COVID și 2 avioane am ajuns în Budapesta pentru 2 poze“, a scris el pe contul de Instagram.

Radu Vlăduț, despre experiența Asia Express

Radu Vlăduț și Alexandru Abagiu au făcut senzație la „Asia Express“, după ce concurenții s-au pupat cu foc în văzut tuturor. Toată lumea a rămas mască. Când și-au revenit din șoc, spectatorii i-au aplaudat și au râs pe săturate.

„Ați fost minunați! Bravo! Și acum, am să rog publicul să voteze cu echipa care i-a plăcut cel mai mult“, declara prezentatoare Gina Pistol, după momentul în care cei doi au susținut un spectacol în limba mandarină, în timpul căruia au uitat replicile și au continuat piesa în limba română.

„Mi s-a părut că a venit momentul acela de condamnare“, a povestit Vlăduț despre momentul în care a trebuit să intre pe scenă.

Ce a spus fostul concurent despre experiența de la „Asia Express“? Ei bine, aceasta este părerea sa despre show-ul fenomen câștigat de Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor:

„Să particip la @asiaexpressromania a fost pentru mine un vis devenit realitate. Mi-am dorit foarte mult această experiență și am trăit-o fix așa cum am vrut și cum am simțit eu. Nu aș schimba nimic. Mulțumesc @abagiu că ai avut curaj să mă iei cu tine și mulțumesc oamenilor care și-au dat acordul ca eu să merg cu @abagiu! You guys rock! All of you!“, a fost reacția lui Radu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI