Radu Banciu, cuvinte dure la adresa Simonei Halep. Ce acuzaţii îi aduce jurnalistul: „El trimitea mesaje, ea făcea dus, dar nu singură”

Radu Banciu, cuvinte dure la adresa Simonei Halep. Ce acuzaţii îi aduce jurnalistul: „El trimitea mesaje, ea făcea dus, dar nu singură”
Ce derapaj a avut Radu Banciu la adresa Simonei Halep

Radu Banciu a revenit în atenția mass-media, după ce a lansat o nouă serie de acuzații la adresa Simonei Halep. Controversatul jurnalist i-a adresat, din nou, cuvinte dure jucătoarei de tenis din România. Ce a putut spune ziaristul despre ex-liderul mondial la tenis feminin.

Radu Banciu, nou derapaj la adresa Simonei Halep

Jurnalistul Radu Banciu lovește din nou, după ce a aruncat noi cuvinte dure la adresa campioanei mondiale la tenis, Simona Halep.

În cadrul unei emisiuni de la Prima Sport, Radu Banciu a avut un derapaj incredibil la adresa sportivei, comentând presupusul motiv, conform spuselor sale, ce s-ar afla în spatele divorțului dintre ea și afaceristul Toni Iuruc.

„Halep nu mai poate să facă duș singură. A spus și domnul Ciuruc (n.r. Toni Iuruc) la divorț, așa e și cu cocostârcul. Imaginați-vă că îi dați un mesaj Simonei, la 12:45: iubi, te aștept cu homarul. Și nu îți răspunde până l 13:12, să zic.

Nu te arunci de la etaj? Ce-ți poți imagina că se întâmplă. Cam așa s-a întâmplat și cu Ciuruc. El dădea săracul mesaje, că nu le avea cu fusul oral, el le are cu brânza, cu roșiile, cu ceapa, îi dădea mesaje.

Simona era la duș, americanii nu o lăsau să facă duș singură. Intra și unul cu ea, cum intră și în lift. S-a dus așadar marea căsnicie. Nici nu îmi vine să cred că sunt așa de proști. Cum să te duci, mă, să te împaci în Grecia? Ce sunt astea, bă? Înnebunesc, mă! Cum e posibil așa ceva?

Doi miliardari, bă! Cine i-a pus, bă? Mănușă ne vine subiectul ăsta. Toate nepotrivirile, toate… Bine, noi nu avem acces la toate culisele. Nu avem voie să vorbim.”, a spus Radu Banciu într-o emisiune pe Prima Sport.

De ce ar fi divorțat Simona Halep și Toni Iuruc

De când a divorțat de Toni Iuruc, Simona Halep a devenit extrem de urmărită de fotoreporteri, aflându-se pe prima pagină a publicațiilor mondene din România.

În ceea ce privește motivul care a dus la destrămarea mariajului campioanei noastre, potrivit zvonurilor, fostul soț al sportivei ar fi fost deranjat de faptul că partenera lui de viață petrecea foarte mult timp departe de casă, fiind plecată în turneele de tenis.

Antrenorul tenismenei, Patrick Mouratoglou, ar fi insistat, în ultima perioadă, ca Simona Halep să participe la turnee singură, pentru a se putea concentra mai bine la meciuri, soțul ei simțindu-se neglijat.