Radu are 7 ani și a impresionat toată sala la Românii au talent: „Când te sună Metallica, ne dai și nouă acces în spate la concerte”

de: Sabina Anastasia
19 04. 2024

Radu Moldovan are 7 ani și a impresionat toată sala, inclusiv jurații Românii au Talent, în ediția de vineri, 19 aprilie 2024, a show-ului difuzat de Pro TV. „Când te sună Metallica, ne dai și nouă acces în spate la concerte”, s-a exprimat Mihai Bobonete. Video

Cine este Radu Moldovan, copilul de 7 ani care a impresionat spectatorii

Ediția de vineri, 19 aprilie 2024, a show-ului Românii au Talent a adus în prim-plan chiar și copii cu abilități excepționale. Un astfel de exemplu este Radu Moldovan, elev de 7 ani, originar din Reghin. Îi place să bată tobele. Sau, mai corect, să cânte la tobe, fiindcă a arătat că are un talent aparte.

Radu Moldovan a făcut cunoștință cu tobele când a mers să vadă trupa din care face parte tatăl său, care cântă la orgă. I-a spus părintelui că își dorește tobe. Așa a început să investească în talentul său, iar vineri, pe scena Românii au Talent, a demonstrat că are tot ce-i trebuie pentru a ajunge un mare nume.

Cum a cântat Radu Moldovan la tobe, la Românii au Talent

După interpretarea unei piese de la Metallica, spectatorii din public au fost cu totul impresionați. Andra a mărturisit că nu a auzit pe nimeni să cânte la tobe, la doar 7 ani, în felul în care a făcut-o Radu Moldovan. Cântăreața s-a declarat convinsă că băiatul va fi un mare toboșar.

Andi Moisescu l-a admirat, de asemenea, pe concurentul de la Românii au Talent, explicând că acesta are ceva ce puțini reușesc să obțină la o vârstă atât de fragedă, anume balansul. Este un detaliu important pentru persoanele care cântă la tobe și face diferența în interpretare.

„O să primești un telefon: Sunt James Hetfield, vreau să vorbesc cu Radu

„Radu, eu zic să muncești în continuare, pentru că se pare că Lars Ulrich nu se prea înțelege cu James Hetfield iarăși. S-ar putea să se despartă. Unul fără altul nu vor putea să meargă. Adică James Hetfield va avea nevoie de un toboșar.

O să primești un telefon la Reghin și o să spună: Sunt James Hetfield, vreau să vorbesc cu Radu, dați-mi-l și mie. Și tu zici: Yes, of course!.Ai înțeles? Te duci ca să ne băgăm și noi pe acolo pe la bilete, prin spate. Zicem că te cunoaște. La noi ai început, bagă-ne și pe noi în față acolo, da? Ești foarte talentat și ai bătut foarte bine. Bravo!”, i-a spus Mihai Bobonete.

Radu Moldovan a trecut în următoarea etapă

Dragoș Bucur a încheiat momentul jurizării lui Radu Moldovan, explicându-i că i-a plăcut că nu a vorbit mult, ci a lăsat muzica să vorbească pentru el, că a ales o melodie foarte bună și că a interpretat exemplar piesa Metallica. Copilul de 7 ani a trecut în etapa următoare cu patru voturi.