Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 28 martie

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 28 martie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 28 martie

Andreea Oprică îndrăgostită până peste cap: „Semeni cu o maimuță și miroși a brânză!” Andreea Oprică de la „Puterea Dragostei” a fost provocată să-i facă o declarație lui Sergio. Aceasta nu a refuzat și i-a oferit și un dans.

Andreea Oprică și Sergio. Provocați de concurenții emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzate pe Kanal D, Sergio și Andreea Oprică au fost actorii unei provocări. Livian, Cătălin și ceilalți concurenți au pus-o pe Oprică să-i facă o declarație lui Sergio de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Oprică de la „Puterea Dragostei” a fost provocată să-i facă o declarație lui Sergio

Aceasta nu a refuzat și i-a oferit și un dans.

 „Raza mea de lumină…așa te iubesc eu pe tine. Știi de ce? Semeni cu o maimuță și miroși a brânză acum, în momentul ăsta, dar nu asta e problema.”a transmis Andreea Oprică de la „Puterea Dragostei”.

Cătălin de la „Puterea Dragostei” a adăugat: „Hai că ai vrăjeală la dastea, bagă din suflet Oprică. Acum hai la dans!”.

Andreea Oprică și Sergio au continuat apoi să danseze sub privirile curioase ale colegilor.

„Mulțumesc pentru dans, pentru dansul rece ca gheața pe care mi l-ai oferit!” a menționat Sergio de la „Puterea Dragostei”.

Denisa, iubita lui Iancu, schimbare radicală de look!

Iată cum arată acum fost concurentă de la „Puterea dragostei”. Denisa și Iancu s-au cunoscut și sau îndrăgostit iremediabil în casa „Puterea dragostei”.

Iancu Sterp a fascinat fetele de la „Puterea dragostei” cu șarmul lui irezistibil, atât în primul sezon al emisiunii, cât și acum, în cel de-al doilea sezon când și-a făcut din nou apariția în casa fetelor. Ca și în primul sezon al show-ului „Puterea dragostei”, Iancu Sterp a venit hotărât să își găsească jumătatea mult visată. Carismaticul tânăr are tot ce-i trebuie unui bărbat pentru a cuceri femeia dorită.

Denisa și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 28 martie.

Atuurile lu Iancu Sterp

Fratele celebrului cântăreț Culiță Sterp se poate mândri cu un trup de invidiat, dar și cu mașinile de fițe pe care le conduce. Iancu Sterp a fost încă de la început curtat de mai multe fete din „casa iubirii” și nu o dată s-a spus ca s-ar potrivi bine cu Roxana. Până să îi fure inima controversata Roxana, Iancu s-a simțit atras și de Bianca, pe care a încercat să o cucerească însă fără sorți de izbândă.

Iancu Sterp a ales să revină în casa „Puterea dragostei” doarece încă își mai caută jumătatea ideală și speră ca de această dată să aibă norocul de a-și întâlni marea iubire în casa „Puterea dragostei”. Nici bine nu a pășit în casa „Puterea dragostei”, în sezonul al doilea, că a și început să se apropie de cele mai sexy și seducătoare fete din casă.

Nu ratați ”Puterea dragostei”, sâmbătă, de la 16:00 și de la 19:00, pe Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI