Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 26 aprilie

de: Dana Cazacu
26 04. 2020

Show-ul matrimonial Puterea Dragostei, continuă. În această seară, de la ora 20:00 pe Kanal D puteți urmări o nouă ediție a emisiunii. Ce dispute au mai apărut între concurenți sau cum s-au finalizat acestea, puteți afla în această ediție din Puterea Dragostei, sezonul 2.

Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D – ediția de duminică 26 aprilie

Concurenta Ella de la Puterea Dragostei, trece prin momente dificile, deoarece în numai două zile, acesta a pierdut doi unchi, dintre care unul a decedat din cauza coronavirusului.

Ella estre extrem de debusolată, din cauza celor două decese, care i-au provocat multă durere în aceste zile. Acesta a reușit cu greu să posteze câteva cuvinte pe rețeaua de socializare Instagram. Prin intermediul acestei postări, ea își anunță fanii că în semn de doliu, nu va mai posta o perioadă. Tot din mesajul postat pe InstaStory, reiese că acesta caută răspunsuri la întrebări care o macină, neînțelegând de ce a trebuit să piardă două persoane dragi într-un timp atât de scurt.

Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D – ediția de duminică 26 aprilie.

„La două zile distanță a mai plecat un unchi dintre noi . Astăzi familia mea este incompletă. M-am întrebat de ce asa, de ce acum… de ce? De ce, de ce? Întrebări fără răspuns… De ce-i așa? O ști EL, Dumnezeu! Din respect pentru familia mea o perioadă nu voi mai posta! Aveți grijă de voi”, a scris Ella de la Puterea Dragostei pe Instagram.

Mesaj de compasiune de la Manuela de la Puterea Dragostei, pentru Ella

Imediat după ce a primit această veste, Manuela de la Puterea Dragostei, își arăta compasiunea față de Ella, printr-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Instagram.

„Dumnezeu să-i odihnească! Fii puternică! Suntem alături de tine.”, a scris Manuela de la Puterea Dragostei pe Instastory.

 Scântei la Puterea Dragostei

Scântei la Puterea Dragostei între Andreea Oprică și Bianca. Bianca a luat-o în colimator pe Andreea Oprică, fiind extrem de nervoasă, deoarece s-a aflat că Andreea a criticat gestul lui Sergio de a înregistra pe cineva, dar a făcut-o doar pentru interese. Sergio l-a înregistrat pe Cătălin în timp ce denigra alți concurenți din casa Puterea Dragostei, iar de la asta a pornit o adevărată încăierare.

Bianca este deranjată de faptul că Andreea Oprică mai este prietenă cu Sergio, în urma a ceea ce le-a făcut el băieților și o acuză pe aceasta de nedreptate.

„Ai văzut ce a făcut Sergio băieților! Ai mai putea să fii prietenă cu el?”, „Mie mi s-a întâmplat ceva asemănător cu o persoană apropiată ție, tu o aplaudai! Nu ești corectă și iți zic în față!”, a continuat Bianca.