Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 12 aprilie

de: Dana Cazacu
12 04. 2020

Show-ul matrimonial Puterea Dragostei de la Kanal D este difuzat în fiecare zi de luni până vineri de la ora 18:00 și în week-end acesta este difuzat de la ora 20:00.

Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D – ediția de duminică 12 aprilie

Până nu de mult Livian și Bianca au format un cuplu. Nimeni nu le dădea credibilitate, susținând că acest cuplu ne este pe bune. Nici părinții lui Livian nu erau de acord cu relația lor, dar ei au mers înainte susținând că se iubesc și nimic nu mai contează.

”Ne iubim și nimic nu mai contează”

Cuplul Bianca și Livian și-au spus adio

În urmă cu puțin timp, după o serie de discuții, Livian și Bianca și-au spus adio, cu toate că aceștia au avut și discuții legate de logodnă, chiar cu puțin timp în urmă. În prezent cei doi se comportă ca șoarecele și pisica în casa Puterea Dragostei.

Livian își dorește deja să intre într-o nouă relație în show, deoarece acesta încearcă să aibă discuții și cu alte concurente. Bianca pare indiferentă la reacțiile acestuia și ia spus clar relația lor nu mai are nici o șansă să se refacă.

”Nu mai vreau să fiu cu tine, m-am convins după ce am tot vorbit. Consider că nu mai pot continua, nu văd de ce aș mai rămâne nici în show, chiar aș pleca acasă”, i-a zis Bianca.

Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D – ediția de duminică 12 aprilie.

Livian vrea doar să o facă geloasă pe Bianca

Nu toată lumea crede despre aceștia că vor rămâne certați pentru totdeauna. De exemplu Ella, și-a spus părerea despre acest cuplu într-un live, pe youtub-ul WOWbiz.ro și anume că Livian vrea doar să o facă geloasă pe Bianca la Puterea dragostei!

”Pe Livian, l-am apreciat dintotdeaua, mi s-a părut un bărbat inteligent, foarte OK. Ne-am cunoscut și dincolo de camerele de luat vederi, tot așa, prietenește, este un băiat foarte mișto. Avem prieteni comuni, care mi-au vorbit tot timpul frumos despre el. Eu cred că se va împăca odată și odată cu Bianca. Nu cred că își va găsi în casă pe altcineva, dacă ar face un cuplu, ar face doar ca să o facă geloasă pe Bianca, și invers, la fel în cazul ei, să fie cu cineva doar pentru a-l face gelos. Atâta timp cât stai cu o persoană în concurs, este imposibil să nu o iubești, eu așa văd lucrurile”, a comentat Ella, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro