Puterea Dragostei, la kanal D. Ella schimbă situația din casă: ”Există chimie!”

de: Ana Chivu
13 04. 2020

Vizita surpriză a Ellei la Puterea Dragostei aduce scântei într-un cuplu! Ce alte discuții a mai iscat bruneta cu confesiunile sale și care este povestea de iubire zdruncinată de acestea?

Puterea Dragostei: Vizita Ellei iscă un nou scandal în casă

Deși situația este una mai dificilă pentru Puterea Dragostei, pentru că cei eliminați nu mai pot pleca, iar foarte puțini pot veni în show, Ella a făcut tot cei s-a spus și i-a surprins pe toți. La fel ca Andy, aceasta a trebuit să stea o perioadă de 14 zile în izolare după ce a ajuns pe pămânul turcesc, ulterior luând legătura cu vechii colegi. Deși unii ar fi crezut că a venit în termeni de pace, acest lucru nu a fost caracteristic Ellei nicioadată. Frumoasa brunetă a încins spiritele tot timpul cât s-a aflat în competiție, lucru pe care l-a făcut și acum. Aceasta a lovit trei iepuri dintr-o singură lovituă.

A adus argumente conform cărora Berna l-ar înșela pe Philip, a flirtat cu Andy deși știa că este „promis” Andreei Oprică și s-a și ciondănit cu Cătălin. Mai mult decât atât, a și insuflat tuturor ideea că are intenții serioase în ceea ce-l privește pe brăilean, spunând că există chimie între ei.  Se pare că apariția acesteia și acuzațiile dure pe care le-a făcut s-ar putea să despartă cuplul dintre Berna și Philip. Sfârșitul ediției de azi va avea deznodământul.

„Nu cred că ți-ar conveni dacă eu aș face la fel”

Ella: Chiar am emoții, e ca și cum aș fi intrat prima oară. M-am uitat foarte puțin la emisiune după ce am ieșit. Știi că încă îi scrie mesaje lui Jador, nu? Eu eram cu el, ne-am întâlnit acasă, iar ea îi trimitea mesaje.
Berna: Nu cred că ți-ar conveni dacă ar intra o persoană în casă și aș vorbi cu ea și aș râde așa cu ea cum faci tu.
Philip: Tu mai bine zi-mi despre ce vorbește Ella. Nu mă lua așa, spune-mi ce zice ea.