Provocare vizuală doar pentru genii: Poți găsi căprioara în mai puțin de 30 de secunde?

de: Ștefan R. Apostol
05 06. 2024

Nu de puține ori ni s-a întâmplat să ajungem într-un anume loc, și să ne oprim să admirăm peisajul. Deși virtual, această provocare vizuală doar pentru genii nu este altceva decât o imagine a unui astfel de loc, care te face să te oprești și să-l admiri. Numai că în acest caz va trebui să mai faci ceva, și anume să găsești căprioara în mai puțin de 30 de secunde. Baftă!

O nouă provocare vizuală doar pentru genii!

Aceasta este noua provocare vizuală pe care v-o propunem astăzi, iar dinamica jocului este clară. Aveți o fotografie mai jos și este vorba doar de a localiza o căprioară într-o nouă iluzie optică.

Această nouă provocare vizuală doar pentru genii, deși pare una simplă, dacă veți privi mai atent, veți constata că nu este chiar așa. Unde mai pui că ai și o limită de timp în a descoperi animalul.

Este nevoie de o potențială concentrare și o atenție distributivă excelentă pentru a rezolva această nouă provocare vizuală doar pentru genii.

Găsește căprioara în mai puțin de 30 de secunde!

Dacă nu ați reușit deja să localizați căprioara, vă mai dăm niște indicii, referitoare la ceea ce trebuie spă găsiți în această imagine. Căprioara pe care trebuie să o descperiți în această provocare vizual este o specie din familia Cervidae, cea mai mică din Eurasia, iar aria sa de distribuție se întinde din vestul Europei până în nordul Chinei.

Cu o înălțime de cel mult șaptezeci și cinci de centimetri și o greutate cuprinsă între douăzeci și treizeci de kilograme, dieta sa constă în consumul de frunze de la arbuști și copaci joși, precum și de fructe de pădure și lăstari tineri.

Este un animal cu o capacitate foarte mare de adaptare, motiv pentru care poate trăi atât în păduri închise, cât și în pajiști largi. Și, după toate aceste indicații, ar trebui să vă fie mai ușor să descoperiți animalul din această iluzie optică.

Soluția la această provocare vizuală doar pentru genii

Daci ați reușit deja să găsiți căprioara din fotografie, atunci felicitări. Ați avut toate aele abilități de a rezolva această iluzie optică. Dacă nu i-ați dat de cap, vă arătăm noi soluția la această provocare vizuală, în cele ce urmează.

Dacă v-am deschis pofta de a mai răspunde la astfel de provocări, puteți, spre exemplu, să rezolvați un alt test de vedere viral, în care va trebui să descoperiți un alt animal în imagini. În rest, baftă!