Protecția Copilului a venit acasă la Anamaria Prodan. Ce se întâmplă cu Bebeto, fiul impresarei și al lui Reghecampf

Protecția Copilului a venit acasă la Anamaria Prodan. Ce se întâmplă cu Bebeto, fiul impresarei și al lui Reghecampf
Protecția Copilului, acasă la Anamaria Prodan. Ce se întâmplă cu Bebeto, fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf.

Protecția Copilului, acasă la Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecampf Junior, poreclit Bebeto, se află în atenția autorităților. Totul, din cauza scandalului de proporții dintre părinții săi, la care a fost nevoit să și asiste. După scenele de violență dintre cei doi adulți, Anamaria Prodan a acuzat că băiatul era disperat. Acum, însă, nu vrea să mai comenteze absolut nimic.

Protecția Copilului, acasă la Anamaria Prodan

Scandalul din stradă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf are implicații mult mai complexe decât s-a presupus în primă fază. Actele de violență dintre cei doi foști parteneri l-au afectat semnificativ pe fiul lor, Laurențiu Reghecampf Junior, cunoscut în spațiul public și după porecla Bebeto.

Potrivit informațiilor din presă, băiatul ar fi asistat la schimburile agresive de replici dintre părinții săi. Toate evenimentele de atunci l-au afectat profund pe acesta. Chiar Anamaria Prodan a spus la acea vremea că Bebeto tremura de teama a ceea ce s-a petrecut între părinții săi.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama. Este traumatizat!

Mai mult, copilul a fost amenințat că va fi luat pe sus și dus cu forța acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur și simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a acuzat Anamaria Prodan, după scandalul din stradă.

Impresara refuză să comenteze situația

În prezent, însă, impresara este ceva mai reținută. Protecția Copilului s-a deplasat la locuința în care stă Bebeto, pentru a investiga starea sa emoțională și nu numai. Băiatul ar urma să intre și sub supravegherea unui psiholog, potrivit PlaySport. DGASPC Ilfov a confirmat vizita efectuată la Anamaria Prodan.

„Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată”, se arată în răspunsul oferit de reprezentanții de la Protecția Copilului pentru sursa citată.

Anamaria Prodan nu vrea să declare nimic în legătură cu implicarea DGASPC Ilfov în scandalul cu pricina. De altfel, impresara a transmis că a rugat reprezentanții tuturor instituțiilor publice să nu emită nicio declarație care să îi afecteze copilul tulburat din pricina evenimentelor scandaloase.