Promoții geniale la Lidl de pe 17 ianuarie. Ce poți cumpăra la cele mai mici prețuri, de luni

Promoții geniale la Lidl de pe 17 ianuarie. Ce poți cumpăra la cele mai mici prețuri, de luni
O gama larga de produse

LIDL vine cu oferte de nerefuzat. Magazinul are vești excelente pentru clienți înainte de weekend. Se anunță promoții la o mulțime de produse. Promoțiile încep de pe 17 ianuarie, adică de luni, iar cei care pășesc în magazine vor avea la dispoziție o gamă largă de produse din care să aleagă, multe dintre ele la prețuri extrem de bune. Între 17 și 23 ianuarie, cele mai căutate produse sunt la reduceri în toate magainele din țară.

Ce promoții găsești la Lidl

Lidl vine cu oferte senzaționale și te invită să descoperi surprizele săptămânii viitoare. Începând de luni, clienții au parte de o mulțime de oferte la multe produse.

„Între 17 și 23 ianuarie, te așteptăm pe la noi cu mărcile tale preferate, bucate alese din toate regiunile , unelte Parkside pentru atelier și haine pentru un outfit călduros”, anunţă retailerul pe pagina de facebook.

Produsele Parkside vor fi disponibile în magazinele din toată România și vor avea promoții speciale.

Mai multe produse românești vor fi la promoție, cum ar fi 100 de grame de muşchi file de porc de la Cămara noatră costă mai puţin cu 28 la sută, preţul fiind de doar 3,49 de lei. 150 de grame de Smântână din lapte de bivoliţă cu 25 la sută grăsime costă 2,99 de lei. Caserola de 250 de grame de roşii cherry costă începând cu 17 ianuarie doar 2,99 de lei.

Clienții fideli au reduceri

Clienții fideli Lidl pot beneficia de alte reduceri datorită cardurilor Lidl PLUS.

Reducerile de pe cardul LIDL PLUS sunt actualizate săptămânal. De asemenea, poți vedea catalogul online al LIDL pentru a ști ce listă de cumpărături să îți faci atunci când mergi la shopping.

Lidl este un lanț de magazine fondalt în Germania și are peste 10.000 de magazine la nivel internațional situate în Germania, Franța, Austria, Belgia, precum și în alte țări din Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Nord și Europa de Est.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI