Prognoza meteo pentru vineri, sâmbătă și duminică. Unde va ninge în weekend-ul 13 – 15 decembrie

Autor: Chivu Ana - 08:11, 13 dec. 2019
Prognoza meteo pentru

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o prognoză pentru perioada cuprinsă între 13 – 15 decembrie. Cum va fi vremea în zilele de vineri, sâmbătă și duminică? Unde își vor face ninsorile apariția?

Prognoza meteo ANM pentru 13 15 decembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Vremea se va strica drastic, iar specialiștii anunță cod galben și portocaliu de vreme rea în toată țara. ANM a emis informarea de vreme rea încă de câteva zile, cu toate că temperaturile încă erau mai mari decât normalul perioadei.

Sâmbătă și duminică se anunță cod galben de ninsori și viscol în Banat, în cea mai mare parte a Crișanei, în vestul și sudul Transilvaniei, dar și în zona Carpaților Meridionali. Precipitațiile își vor face apariția mai ales sub formă de ninsoare și se va depune un strat consistent de zăpadă în Occidentali și Carpații de Curbură. Vântul va avea intensificări la munte, rafale de peste 60 km/h, iar local de vor cumula precipitații între 25-30 l/mp și izolat de 40-50 l/mp. De asemenea, un strat semnificativ de zăpadă va fi și în Timiș și Craș-Severin, dar și în zona de munte a județelor: Hunedoara, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, sâmbătă și duminică. Unde va ninge în perioada cuprinsă între 13 - 15 decembrie?
Prognoza meteo ANM pentru vineri, sâmbătă și duminică. Unde va ninge în perioada cuprinsă între 13 – 15 decembrie?

Vremea în București pentru: 13, 14 și 15 decembrie

Vineri
Maxima de azi este de 10 grade Celsius, alături de o aversă posibilă. Vânturile vin din zona de est a teritoriului României cu 13 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Minima pentru București este de doar 5 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din zona de est a României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Sâmbătă
Maxima este de 13 grade Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin din zona de nord-est cu 13 km/h și cu rafale de 18 km/h. Minima nopții pentru București este de 5 grade Celsius, alături de o aversă posibilă. Vânturi vin din zona de sud-sud-vest a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Duminică
Maxima pentru ziua de duminică este de 11 grade Celsius, alături de vreme cu nori și soare. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima este de 1 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de sud- vest a Românieie cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI