Prognoza meteo, joi, 21 noiembrie. Vremea se schimbă brusc, temperaturi scăzute, ploi și ninsori

Prognoza meteo pentru joi, 21 noiembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de României au emis o nouă prognoză. Meteorologii au anunțat că în ziua de joi, 21 noiembrie, vom avea parte de ploi și temperaturi scăzute în toată țara. Iată care este prognoza pentru ziua de joi!

Prognoza meteo pentru joi, 21 noiembrie

Vremea caldă ne părăsește, pentru ca sezonul rece să vină în sfârșit în prim-plan. Dacă până acum ne-am mai bucurat de temperaturile anormale perioadei în care ne aflăm, de la jumătatea săptămânii acesteia începem să resimțim gratele care sunt în conformitate cu sărbătorile de iarnă. Specialiștii anunță temperaturi în scădere în toate regiunile țării, la fel și în Capitală, dar și la munte. Mai mult decât atât, în București sunt așteptate ploi atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Meteorologii au susținut că vrema de joi, 21 noiembrie, va fi rece. Acest lucru se va observa mai ales în estul țării. În regiunile din estul României, însă, vremea va rămâne deosebit de caldă pentru finele lunii noiembrie. Vântul va sufla moderat spre tare în partea de sud și est a teritoriului și slab până la moderat în restul țării. Maximele termice urcă la amiază până la 11-16 grade Celsius în vestul Transilvaniei și în Maramureș. Între 13-18 grade Celsius avem în Banat și Crișana și între 11-16 grade Celsius în Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Moldova rămâne cu doat 6-11 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru joi, 21 noiembrie
Prognoza meteo pentru joi, 21 noiembrie

Vremea în București pentru joi, 21 noiembrie

Ziua de joi, 21 noiembrie, are maxima de 13 grade Celsius, alături de o aversă. Vânturi vin din partea zonei de est cu 20 de km/h și cu rafale de 30 de km/h. Minima nopții va fi de 3 grade Celsius, alături de ploaie. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 24 de km/h și cu rafale de 32 de km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI