Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 23 mai. Val de frig în România!

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 23 mai

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză. Care sunt maximele și minimele în regiunile din România pentru azi, 23 mai? Iată ce spun specialiștii!

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 23 mai

Meteorologii anunță că în cursul zilei de sâmbătă vom avea parte de o vreme destul de rece pentru perioada în care ne aflăm. În București, temperaturile vor crește ușor față de ziua precedentă, maxima fiind de 21 de grade. În restul zonelor de pe teritoriul României, vremea se va menține răcoroasă, cu toate că valorile termice vor fi în ușoară scădere față de ziua precedentă.

În țară, maximele se vor încadra între 15 și 23 de grade Celsius, iar minimele vor fi între -2 și 0 grade Celsius în estul Transilvaniei, loc unde vor fi condiții de brumă și 12 grade în Dealurile de Vest. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil cu ușoare înnorări în partea de est a teritoriului, pe arii restrânse, cel mai posibil în Dobrogea. La noaptea vor fi înnorări și ploi în vestul și nord-vestul țării, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar ziua în regiunile estice. De asemenea, izolat va fi ceață.

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 23 mai
Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 23 mai

Vremea în București pentru weekend

Sâmbătă – 23 mai
Maxima zilei de sâmbătă în București este de 17 grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vânturi vin din zona de sud a României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima serii este de doar 6 grade Celsius, alături de câteva averse. Vânturi vin din zona de est a teritoriului cu 7 km/h și cu rafae de 13 km/h.

Duminică – 24 mai
Maxima zilei de duminică este de 19 grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din zona de nord-vest a României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima serii este de doar 7 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI