20 nov. 2019 | 07:52

Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie. Vreme închisă, cu ploi și ninsori. Vânt puternic și ceață

Vremea Meteo
Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie. Vreme închisă, cu ploi și ninsori. Vânt puternic și ceață
Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie

Experții meteo de la ANM au anunțat că miercuri, 20 noiembrie, vom avea parte de vreme închisă, cu ploi moderate cantitativ și ninsori, în unele zone, vânt puternic pe crestele Carpaților Meridionali și ceață dimineața și seara.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au anunțat că astăzi, miercuri, 20 noiembrie, vremea va fi în general închisă. Aria ploilor se va extinde, treptat, dinspre sud-vest, și va cuprinde cea mai mare parte a teritoriului. În zonele montane și în regiunile sud-vestice, ploile vor fi în general moderate cantitativ. În zona Carpaților Meridionali și în cea deluroasă a Olteniei se vor cumula local 15…25 l/mp și izolat peste 30 l/mp. Tot la munte, la peste 1800 m altitudine, în cursul nopții, ploile se vor transforma în lapoviță ori ninsoare.

Vântul va face și el parte din peisaj și va avea intensificări îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 80…90 km/h, iar temporar și la cote mai reduse și în sud-vestul teritoriului, cu precădere în sudul Banatului. Cât despre valorile de temperatură, chiar dacă sunt în scădere în regiunile estice, vor continua să se situeze peste cele normale perioadei, cu maxime cuprinse între 10 și 19 grade Celsius și minime între 3 și 12 grade Celsius. Pe spații mici, mai ales la primele ore ale dimineții, va fi ceață.

Vremea pe săptămâni, interval 25.11.2019 – 16.12.2019

25.11.2019 – 02.12.2019

  • temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în toată țara.

02.12.2019 – 09.12.2019

  • temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric prognozat pentru intervalul menționat va fi deficitar la nivelul întregului teritoriu.

09.12.2019 – 16.12.2019

  • în toate regiunile, mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregului teritoriu.

Vremea în București

Maxima de astăzi, 20 noiembrie, este de 17 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin. Cerul va purta și nori și soare, procentul de precipitații este de 25%, iar vântul va sufla din est, cu 18 kilometri pe oră, în rafale atingând 28 kilometri pe oră. A doua parte a zilei aduce 12 grade Celsius, temperatură ce se va simți cu 4 grade mai puțin. Încet, își vor face loc și aversele de ploaie, procentul de precipitații fiind de 77%, în timp ce vântul va sufla cu o putere de 17 kilometri pe oră, în rafale atingând 24 kilometri pe oră.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro