19 iul. 2019 | 14:18

Prognoza ANM pentru weekendul 19 – 21 iulie 2019. Temperaturile cresc treptat

Știri generale
Prognoza ANM pentru weekendul 19 - 21 iulie 2019. Temperaturile cresc treptat
Prognoza ANM pentru weekendul 19 - 21 iulie 2019

Meteorologii de la ANM au emis prognoza pentru weekendul 19 – 21 iulie 2019. Specialiștii anunță că vara își reintră în drepturi, astfel că temperaturile vor crește treptat.

Prognoza ANM pentru weekendul 19 – 21 iulie 2019

Prognoza realizată de experții de la Administrația Națională de Meteorologie(ANM) anunță pentru intervalul 19 – 21 iulie 2019 o vreme numai bună de plimbare. Conform specialiștilor meteo, weekendul acesta ne vom bucura de vreme caldă și frumoasă în majoritatea regiunilor. Prognoza meteo pentru intervalul menționat anunță temperaturi de până la 31 de grade Celsius, ce vor fi înregistrate duminică.

Prognoza ANM pentru weekendul 19 - 21 iulie 2019. Temperaturile cresc treptat

Meteorologii anunță precipitații de scurtă durată în unele regiuni

Însă, cu toate că vremea va fi în general frumoasă, nu scăpăm de precipitațiile de scurtă durată. Cele mai frecvente instabilități atmosferice se vor semnala în nordul teritoriului, unde se vor semnala cantități considerabile de precipitații îndeosebi în ultima zi de weekend. În general, vântul va sufla cu o intensitate de 36 de kilometri pe oră, iar șansele de apariții de precipitații sunt de 98% din zonele populate ale țării.

Vremea la mare

La malul mării, turiștii se vor bucura, în intervalul 19 – 21 iulie 2019, de un cer senin și o vreme în general frumoasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 – 30 de grade Celsius în timpul zilei, iar minimele între 20 – 22 de grade Celsius. În weekend, temperatura apei va atinge 25 – 26 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală meteorologii anunță averse de scurtă durată, cu posibilitate mai mare după-amiază. În intervalul 19 – 21 iulie, cerul va fi variabil și va prezenta unele înnorări după orele prânzului, când sunt așteptate și ploile. Partea bună este că gradele din termometre vor mai urca în comparație cu zilele precedente.

Potrivit meteorologului Alina Șerban, care a venit cu informații pentru jurnalul.antena3.ro, weekendul acesta va fi extrem de frumos, iar ploile puține. De asemenea, specialistul menționează că se vor semnala precipitații în mod deosebit după-amiază, preț de câteva ore, în zonele de deal și munte, pe arii restrânse în restul teritoriului.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro