Profeția despre Vladimir Putin, în cazul în care va uzita de arme nucleare. „Va fi ucis de aliații săi”

Profeția despre Vladimir Putin, în cazul în care va uzita de arme nucleare. „Va fi ucis de aliații săi”
Vladimir Putin, liderul rus

Situația actuală, în care Occidentul stă pe un butoi de pulbere, gata să explodeze, este analizată de către experți din mai multe perspective. Amenințările lansate de Rusia privind folosirea armelor nucleare a îngrijorat toate statele lumii, iar NATO are deja mai multe planuri de urgență, în cazul în care liderul rus ar apăsa butonul roșu al valizei de la Kremlin. Peter Duncan, profesor la Școala de Studii Slave și Est-Europene de la University College London (UCL) a prevestit finalul lui Vladimir Putin, dacă acesta va comanda un atac nuclear.

„Putin este rupt de realitate”

Din oricare parte ar fi privite lucrurile, Vladimir Putin nu se află într-o situație favorabilă, care să-i ofere singuranță pe termen lung. Acesta este încolțit de toate țările, ca răspuns la agresiunile manifestate pe front, în războiul din Ucraina.

După anexarea agresivă a celor patru regiuni ucrainene la Rusia, liderul rus și-a atras și mai mulți rivali, astfel că, în acest moment, nu este sigur dacă oamenii săi îi mai sunt aliați când vine vorba de planul monstruos pe care îl are în vedere pentru a distruge Ucraina și, implicit, Occidentul.

Potrivit profesorului Peter Duncan, modul în care Vladimir Putin acționează și folosește amenințările nucleare are două explicații: fie nu este conștient de ceea ce se întâmplă raportat la relația Rusiei cu întreaga lume, fie nu îi pasă nici de țară, nici de popor și nici de ce gândesc oamenii din toată lumea.

„Concluzia este că Putin este rupt de realitate. Pur și simplu nu înțelege nici Rusia, nici ceea ce gândesc oamenii în străinătate, cu alte cuvinte de pretutindeni. Și de aceea fac greșeală după greșeală”, a declarat profesorul pentru ziarul „Express”.

Peter Duncan menționează, de asemenea, că amenințările și planul lui Putin au escaladat până la acest nivel, deoarece multă lume se teme să-i dezvăluie realitatea liderului rus.

„Oamenilor le este frică să-i spună adevărul. În special, FSB, Serviciul de Informații al Rusiei, se teme să-i spună adevărul, așa că el nu știe ce se întâmplă”,a adăugat acesta.

Previziunea care anunță finalul tragic al lui Putin

Pe toată perioada războiului, multă lume s-a arătat indignată de pasivitatea cu care cele mai puternice state privesc modul în care liderul rus plănuiește distrugerea planetei, fără a interveni direct împotriva dictatorului de la Kremlin. În ciuda tuturor încercărilor diplomatice de a încheia acest război, Vladimir Putin s-a arătat de neoprit în ceea ce privește ambițiile teritoriale asupra Ucrainei.

În timpul discursului său public către Occident, Vladimir Putin a avertizat că va acționa în cel mai dur mod posibil, dacă teritoriile deținute de Rusia vor fi atacate cu arme nucleare. Din păcate, liderul rus este cunoscut pentru acuzațiile pe care le lansează asupra celorlalți, folosind metoda de intimidare care îi asigură un plan mai sigur de acțiune.

„Acesta nu este o cacealma (…). Iar cei care încearcă să ne șantajeze cu arma nucleară ar trebui să știe că acul busolei se poate întoarce împotriva lor”, a avertizat președintele rus, în urmă cu câteva zile.

Pornind de la aceste amenințări repetate, profesorul Peter Duncan a avertizat că, Vladimir Putin va fi ucis de oamenii săi de „încredere”, dacă acesta le va comanda să folosească armele nucleare în Ucraina.

„Încă cred că, dacă Putin ar începe să folosească arme nucleare, sau dacă i-ar ordona lui Șoigu (ministrul Apărării) și Gherasimov (șeful Statului Major al Forțelor Armate) să folosească arme nucleare, nu să le desfășoare, ci să le folosească undeva în Ucraina.

Cred că este foarte probabil ca [ei] să refuze și apoi să fie nevoiți să meargă împotriva lui Putin și să-l omoare pentru că nu ar fi ascultat de un ordin”, a explicat Duncan.