Produsul retras de urgență din magazinele Cora România. Ce s-a descoperit

Produsul retras de urgență din magazinele Cora România. Ce s-a descoperit
Produsul retras de urgență din magazinele Cora. Anunțul inspectorilor ANSVSA. Ce aliment trebuie returnat de clienți.

Anunț de ultimă oră din partea Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA)! Produsul retras de urgență din magazinele Cora România. Este vorba despre un desert, achiziționat de mai mulți consumatori, care ar putea să conțină în compoziția sa bucăți de metal. Gândește-te de două ori înainte să-l cumperi.

Produsul retras de urgență din magazinele Cora

Conducerea ANSVSA a tras un semnal de alarmă pentru toți clienții magazinelor Cora România. Produsul periculos care a fost retras de la comercializare. Un aliment dulce a fost retras de urgență de la rafturile supermarketurilor, din cauza unei posibile prezențe în compoziția sa a unor bucăți de metal.

Dacă te numeri printre consumatorii pasionați de dulce, trebuie neapărat să iei în calcul acest comunicat. Inspectorii au anunțat retragerea de la rafturile de vânzare ale hipermarketurilor Cora a două loturi de ciocolată cu lapte, comercializată sub forma unor figurine. Potrivit unui anunț făcut de către conducerea lanțului de magazine, în compoziția produselor s-ar putea găsi bucăți de metal.

Nume produs pe etichetă: Figurine de Crăciun din ciocolată fină cu lapte
Producător: Heilemann & Viba, Germania
Gramaj: 100g/ 10g
Nr lot/ Cod de bare: 17.05.2023/4006574007199 & 11.05.2023/4006574007182

Ciocolata care trebuie returnată până luna viitoare

SC Firenze Com S.R.L a inițiat retragerea de la comercializare, dar și de la clienții care au achiziționat produsele ce fac parte din categoria celor de mai sus a celor două loturi de ciocolată fină cu lapte, produse în Germania. Toate persoanele care au cumpărat produsele cu pricina sunt sfătuite să nu le consume.

Mai mult, clienții magazinelor Cora România sunt rugați să returneze la magazin ciocolata cumpărată, în baza bonului fiscal, până pe data de 10 februarie 2023.

„În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat până pe 10 februarie 2023, în baza bonului fiscal.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident”, a transmis conducerea lanțului de magazine Cora România.

Lista magazinelor de unde a fost achiziționată

Alertă alimentară la Cora România. Mare atenție dacă ai cumpărat figurinele de ciocolată Heilemann. Reprezentanții lanțului de supermarketuri amintit au precizat și care sunt magazinele de la care clienții au achiziționat produsele ce prezintă urme de suspiciuni de contaminare cu corp străin de natură metalică.

Este vorba despre:

  • Cora Bacău, punct de lucru Str. Milcov nr. 2-4, Bacău, județul Bacău;
  • Cora Constanța Brătianu, punct de lucru Str. Cumpenei nr. 2, Constanța, județul Constanța;
  • Cora Constanța City Park, punct de lucru B-dul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C, Constanța, județul Constanța.
Urmăriți Playtech.ro și pe