Produsul Lidl România care îi va înnebuni pe români. E la cel mai mic preţ, stocurile sunt limitate

de: Stan Nicu
02 02. 2023

Am aflat care este produsul Lidl România care îi va înnebuni pe români. Regulat, retailerul german are niște oferte pe care românii le vânează de fiecare dată. De această dată, produsul care va fi pus în vânzare de Lidl este la cel mai mic preţ, iar stocurile sunt limitate.

Oferte de nerefuzat de la Lidl. Produsele au fost scoase la vânzare astăzi

Lidl are pentru români o ofertă de nerefuzat. Pune în vânzare un articol mai puțin obișnuit, însă cu care promite să fie foarte atractiv din punctul de vedere al prețului.

Lidl scoate astfel la vânzare un televizor la preț fără concurență, fapt care îi va atrage pe foarte mulți dintre români.

Ce televizor vinde Lidl

Astfel, televizorul pus de Lidl în vânzare este marca BLAUPUNKT. Televizorul are o diagonală de 80 de centimetri, iar prețul acestuia este de 699 de lei.

Ce caratcteristici mai are televizorul de la Lidl

-HD TV 720p / 1366×768
-DVB-T/T2/C/S/S2
-EcoHome
-HEVC (H265)
-USB.

Televizorul a fost pus în vânzare sub oferta Prețuiește confortul de acasă

Lidl comercializează televizorul Blaupunkt, la oferta „Prețuiește confortul de acasă” care a fost pusă la dispoziție pentru clienți începând de astăzi.

Tot în această ofertă a retailerului german se mai regăsește și un radio de bucătărie. Radioul poate fi montat pe dulapul de bucătărie, după cum arată Lidl, este marca Silvercrest, iar prețul lui este de 149 de lei.

Caracteristicile radioului de la Lidl

-60 de spaţii de memorare a emiţătorului
-2 timpi de alarmă – la alegere, radio sau sunet de alarmă
-Afișajul orei în format 12 sau 24 de ore
-Reglarea intensității luminoase, automată şi pe timp de noapte
-26 x 5,3 x 16,3 cm.

Pijamale pentru femei și bărbați de la Lidl

Acestea sunt singurele electronice puse în vânzare de către Lidl sub oferta Prețuiește confortul de acasă. În ofertă de mai regăsesc pijamale pentru femei și bărbați la prețurile de, 59,99 și 64,99 de lei.

Tot în oferta valabilă începând de joi se mai regăsește o husă de pat, Livarno Home. Husa este confecționată din bumbac, poliester și are un preț de 49,99 de lei. De asemenea, husele sunt disponibile în mai multe culori.

Lenjerie de pat și comoda de la Lidl

Tot de la firma Livarno Home clienții Lidl vor mai găsi în magazinele retailerului german și o lenjerie de pat satinată. Aceasta are prețul de 64,99 de lei și este confecționată din poliester.

Tot începând de joi, Lidl a pus în vânzare în magazinele sale o comodă. Aceasta are dimensiunile 60 x 98 x 33 cm și costă 299 de lei.