Produsul genial care apare de luni în magazinele Lidl România. Este util în bucătărie și sigur nu îl ai

Produsul genial care apare de luni în magazinele Lidl România. Este util în bucătărie și sigur nu îl ai
Produsul este util în bucătărie și sigur nu îl ai!

Produsul genial care apare de luni în magazinele Lidl România! Știm că ești în căutare de lucruri bune, dar ieftine. Așa că ne-am gândit să-ți spunem despre produsul genial care apare de luni în magazinele Lidl România. Nu numai că este util în bucătărie, dar cu siguranță că nu îl ai, și nici nu te-ai gândit până acum că ai avea nevoie de el. De-asta suntem noi aici, să-ți dăm sfaturi și recomandări, mai ales când vine vorba de lucruri ieftine și bune.

Oferta primei săptămâni din octombrie. Produsul genial care apare de luni în magazinele Lidl România

Am intrat în a doua lună de toamnă, iar așa cum ne-a obișnuit, Lidl România și-a actualizat ofertele. În prima săptămână a acestei luni retailerul german propune gospodinelor produsul care apare de luni în magazinele din România. Cu siguranță veți avea nevoie de el, dragi gospodine, și mai mult ca sigur că nu știați de el.

Dacă v-am fcut curioase, o să vă spunem că este vorba de o lingură cu cântar digital. Da, ați auzit bine, și suntem convinși că o să mergeți să vi-o cumpărați.

Începând de luni, 3 octombrie, Lidl România pune pe rafturi, în raioanele de bucutărie acest produs. O să vă fie util, mai ales la rețetele voastre unde aveți nevoie de cantități mici de ingrediente.

Produsul va înlocui cu siguranță cântarul acela mare pe care-l tot țineți în cămară, sau chiar cel de mână. Cu produsul care apare de luni în magazinele Lidl România veți uita de cântarul electronic, sau de cel de mână.

Produsul este util în bucătărie și sigur nu îl ai

Cu ajutorul acestei linguri cu cântar digital nu vei mai pune după ochi ingredientele la prăjitura favorită a familiei, și, în concluzie, te scapă de la a greși rețelele de la bunica.

Scara care apare pe ecranul digital  este pentru 15, 30, 45 ml sau 1, 2, 3 lingurițe. Și încă ceva, produsul oate cântări până la 300 de grame, ceea ce este un avantaj, nu?

Lingura în sine, cu tot cu cântarul digital, nu cânărește mai mult de 67 de grame, iar prețul pentru produsul genial care apare în magazinele Lidl România, care are o garanție de 3 ani, este de doar 35 de lei, fiind un produs marca Silvercrest Kitchen Tools.

Așa că, având toate aceste date, mai mult ca sigur că te va tenta să mergi în primul magazin Lidl România și să dai cei 35 de lei pe acest produs. În afară de acesta, poți consulta noile cataloage Lidl România care vor fi afișate pe site, începând din 3 octombrie. Baftă la cumpărături!