Produsul din cămară care te scapă de şoareci. Costă 4 lei, trebuie pus în colţuri sau găuri
Tot ce trebuie să știi despre cel mai eficient produs, care te scapă de șoarecii din casă. Este un ingredient cunoscut, pe care orice gospodină îl are în cămară și care costă doar 4 lei. Cu doar câteva utilizări, vei reuși să alungi dăunătorii din locuință. Iată cel mai tare truc al momentului.
Produsul din cămară, care alungă șoarecii
Șoarecii sunt unii dintre cei mai enervanți dăunători dintr-o casă, de care este foarte greu să scăpăm. Există, însă, un ingredient pe care îl găsim în orice gospodărie și care dă rezultate rapid și sigur.
Ai nevoie de doar câteva zile de așteptare, după care casa ta va fi curată. Este vorba despre un lichid fără culoare, dar cu un miros foarte puternic, înțepător, care îi va ține la distanță pe șoareci.
Dacă încă nu ți-ai dat seama, află că este vorba despre oțetul alb. Acoperă orice urme de miros pe care le-ar putea urmări rozătoarele și le ține departe de locuința ta cu ajutorul aromei sale puternice.
Asigură-te că folosești oțetul în toate zonele de acces ale rozătoarelor. Verifică bine casa, vezi pe unde ar putea intra acestea și sigilează bine orice gaură, orice loc prin care se pot strecura musafirii nepoftiți.
Dacă nu dispui de oțet alb, poți încerca să folosești oțet de mere. Din păcate, eficiența sa nu va fi la același nivel, deoarece concentrația de acid acetic este mai mică în comparație cu oțetul alb. Cu răbdare, și acesta va da rezultate.
Cum să scapi de șoareci
Pentru a ține departe șoarecii folosind acest remediu de casă natural, tot ce vă trebuie este oțet alb simplu, apă și o sticlă cu pulverizator, care te va ajuta să răspândești preparatul în toată casa.
Combinați cantități egale de oțet alb și apă în recipientul de pulverizare și agitați bine, pentru a asigura o amestecare completă. Tot ce rămâne apoi de făcut este să stropești prin toate colțurile casei, prin scurgeri și orice altă zonă care ți se pare suspectă.
Avantajul este că mirosul persistă mult timp și eficiența este destul de ridicată, pentru că aroma nu este deloc pe placul rozătoarelor. În plus, nu este o soluție toxică nici pentru copii și nici pentru animalele de companie care pot intra în contact cu aceasta.
Alternativ, puteți folosi bile de bumbac înmuiate cu oțet plasate strategic în loc de spray. Doar înlocuiți-le odată ce își pierd mirosul și repetați procesul ori de câte ori doriți.
Dacă lucrurile scapă de sub control, nu vă fie teamă să apelați profesioniști, deoarece ei știu cum să remedieze situația. Până atunci, merită să mai testați și alte trucuri, pentru că unele dintre ele chiar sunt foarte utile și nici nu necesită cheltuieli sau eforturi mari.
Trucuri pentru a ține departe dăunătorii
Capcanele permit capturarea șoarecilor fără a-i răni, oferindu-vă posibilitatea de a elibera animalul în altă zonă. Capcanele de lipici sunt, de asemenea, o opțiune, însă pot fi considerate mai puțin blânde, deoarece șoarecele rămâne lipit și trebuie eliberat sau eliminat cu grijă.
Te-ar putea interesa și: Amestecul puternic care te scapă de șoarecii de lângă casa ta. Este ieftin și are rezultate excelente
Șoarecii sunt sensibili la anumite mirosuri puternice. Folosiți uleiuri esențiale de mentă, cuișoare sau usturoi pentru a crea un mediu neplăcut pentru aceste rozătoare în anumite zone ale casei.
Anumite plante precum menta, busuiocul sau lemongrass-ul emit mirosuri care îi pot îndepărta pe șoareci. Plasați aceste plante în apropierea intrărilor sau a zonelor în care ați observat activitatea rozătoarelor.
Profitați de ultrasunete sau alte dispozitive electronice. Dispozitivele ultrasonice pot emite sunete pe frecvențe nedorite pentru șoareci, determinându-i să părăsească zona respectivă.
Țineți casa curată și ordonată. Resturile de mâncare atrag șoarecii. Depozitați alimentele în recipiente sigilate și curățați imediat resturile sau petele de mâncare.
Închideți și etanșați crăpăturile, fisurile și orice alte intrări posibile pentru a împiedica șoarecii să intre în casă. Verificați și reparați ferestrele, ușile și orice alte spații deschise, prin care se pot strecura.