Produsul de 7 lei care îți curăță perfect oglinzile din casă. Efectul magic pentru cea din baie

Produsul de 7 lei care îți curăță perfect oglinzile din casă. Efectul magic pentru cea din baie
Produsul de 7 lei care iti curata perfect oglinzile din casa. Efectul magic pentru cea din baie

Atunci când ești în plin proces de curățenie generală, e important să știi care sunt trucurile geniale care te ajută să cureți mobilierul, podeaua, pereții și obiectele de decor din toate încăperile. Internauții au găsit un truc genial cu ajutorul căruia poți spăla oglinzile din casă, fără să cumperi soluții scumpe din comerț.

Cu ce produs din baie poți curăța oglinda

Dacă nu ai la îndemână soluțiile din comerț sau pur și simplu nu vrei să mai dai banii pe fel și fel de substanțe pline de chimicale, gospodinele au găsit trucul genial prin care poți spăla oglinda din baie, fără probleme.

Unele persoane preferă stilul clasic, cel în care toarnă puțină apă și săpun lichid într-un bol, apoi iau un burete de vase curat și încep să spele oglinzile, la fel cum procedează cu geamurile.

Gospodinele au găsit soluția perfectă prin care poți spăla oglinzile din casă folosind numai gelul de ras al partenerului tău de viață.

Cum funcționează? Ei bine, spuma de ras are proprietăți de antiaburire/anticondens, motiv pentru care este recomandat să o folosești atunci când cureți tot felul de suprafețe lucioase.

Tot ce trebuie să faci este să aplici gelul sau spuma de ras pe oglinda din baie. Lasă soluția să se usuce și spală oglinda așa cum ai face-o de obicei. Șterge oglinda cu o lavetă curată și vei vedea că acest lucru e valabil și pentru ochelari, ferestre, parbrizul mașinii, etc.

Cum cureți oglinzile din casă folosind ceai negru

Pe de altă parte, dacă nu ai spumă de ras prin casă, poți spăla geamurile sau oglinzile din casă folosindu-te de un ingredient banal care nu costă mai mult de 1 leu. Este vorba despre un pliculeț de ceai negru.

Tot ce trebuie să faci este să pregătești un ibric plin cu apă, pe care-l vei pune pe foc. După ce a dat în clocot, pune un plic de ceai negru și lasă-l la infuzat. Scoate ceaiul de pe foc și lasă-l să se răcească timp de 20 de minute.

Apoi, toarnă lichidul într-o sticluță cu pulverizator și spală oglinzile/geamurile ca de obicei. Vei vedea că ceaiul negru va curăța în profunzime oglinda, lăsând-o fără dâre de murdărie. Șterge oglinda cu hârtie de ziar.