Produsul de 50 de bani care îţi face hota ca nouă. Scoate toate grăsimile rapid şi uşor

de: Ana Chivu
18 11. 2022

Multe dintre gospodine au probleme cu curățenia în casă. Unele dintre ele nu își văd viața fără numite produse speciale din supermarket, dar cu toate astea sunt nevoite să găsească alte opțiuni pentru că scumpirile din ziua de astăzi sunt uriașe. Specialiștii au venit cu metode geniale, rapide și ieftine pentru toate. Ce produs de 50 de bani poți să utilizezi pentru a face hota ca nouă?

Truc curățenie hotă: produsul de 5 0 de bani care socate grăsimea

Află că tabletele sau capsulele pe care le folosim zilnic pentru mașina de spălat pot avea utilizări deosebite și în restul casei. De asemenea, poți le folosești în multe activități pentru că au un miros deosebit, sunt foarte simple și își fac treaba rapid. Mai exact, poți să cureți cu ele mașina de spălat vase, cuptorul, toaleta sau petele de ulei de pe hotă.

Tabletele speciale sunt cele mai versatile, mai cu seamă că poți să cureți cu ele și electrocasnicele. Acestea pot face și munca mai grea din gospodărie. Poți să le pui într-un recipient în care înmoi o pătură groasă de iarnă, dar și în tocătorul electric pe care îl ai. Trebuie doar să pui puțină apă în el și soluția parfumată, iar mai apoi să dai drumul la aparat pentru o curățare rapidă.

Mai mult decât atât, este metoda perfectă și pentru un congelator curat și frumos mirositor. Trebuie doar să ai grijă din timp de unele ustensile din gospodăria ta. Specialiștii susțin că este bine să speli și să dezinfectezi aparatele electrocasnice după o primă folosire pentru că în ele pot fi găsite bacterii care să îți afecteze sănătatea.

Ce trebuie să faci: pas cu pas

De asemenea, poți să mai speli cu tabletele de detergent ieftine și bureții de vase, dar nu trebuie să îi folosești de multe ori. Aceștia trebuie schimbați rapid chiar după 3-4 folosiri. Experții recomandă lavete pentru spălat pentru că sunt mult mai ușor de folosit, dar și mai rapide de spălat.

Cu siguranță mule gospodine se gândesc la suma pe care o vor lăsa la supermarket-uri, dar acestea se găsesc la orice magazin la prețuri mici. Doamnele pot să le folosească și în restul casei la curățenie.

Mai exact, pot șterge rafturile sau pot să curețe unele pete de pe podea cu ele. Lavetele utilizate împreună cu tabletele de detergent sunt deosebite și pentru canapele. Poți să dai un parfum proaspăt piesei tale de mobilier cu ajutorul acestor două obiecte.