Produsul de 4 lei care te scapă imediat de furnicile de lângă casa ta. Rezultatele sunt spectaculoase

Produsul de 4 lei care te scapă imediat de furnicile de lângă casa ta. Rezultatele sunt spectaculoase
Produsul de 4 lei care te scapă imediat de furnicile de lângă casa ta.

Care este produsul de 4 lei care te scapă imediat de furnicile de lângă casa ta. Rezultatele sunt spectaculoase dacă folosești acest produs ieftin, dar eficient. Mai mult, experții numesc metoda de combatere a inesctelor una sigură, mai ales pentru familiile cu copii și animale de companie.

Produsul de 4 lei care te scapă imediat de furnicile de lângă casa ta

Furnicile vor dispărea complet din case sau de lângă case dacă folosești făina, unul dintre ingredientele principale atunci când vine vorba de bucătărie, dar și unul dintre cele mai ieftine. Furnicile nu-i pot tolera gustul sau consistența, motiv pentru care nu vor trece peste o linie trasată cu făină. Orice făină este bună în acest caz, fie că este făină de grâu, de orez sau de porumb.

Un alt truc care te poate scăpa de furnici este să te ajuți de un ou fiert, dar și de alte ingrediente, precum o lingură de zahăr și un plic de acid boric.

Mai întâi trebuie să fierbi oul, apoi să îl lași să se răcorească și să îl cureți de coajă. Se amestecă oul într-un castron mic, împreună cu zahărul și cu acidul boric. După ce ați obținut un amestec suficient de omogen și de gros, se creează niște biluțe.

Biluțele se așază în colțurile casei unde au fost văzute furnicile, iar acestea vor fi îndepărtate. Însă dacă nu ai acasă acide boric, el se poate înlocui cu o lingură de amidon de porumb. Se urmează aceeași procedură, iar rezultatul final va fi unul eficient.

Cum scapi de țânțari printr-o metodă naturală

Și de țânțari scapi ușor, doar cu ajutorul unei plante. Astfel, modalitatea de a-i respinge este una naturală. Tot ce trebuie să faci este să umpli un vas mic cu apă, să adaugi ulei esențial de lavandă. Vasul se poate lăsa în casă, dar și în curte sau grădină. Modalitatea naturală este una excelentă pentru a scăpa de problema țânțarilor.

Secretul constă în faptul că levănțica conține o substanță ce oferă o aromă bogată, iar țânțarii nu suportă acest miros. Levănțica poate fi plantată în curte sau în grădină, iar mirosul ei va speria atât țânțarii, cât și dăunătorii din grădină. Iar în casă se poate pune lavandă în ghivece de interior.

O altă metodă naturală care poate fi folosită este aceea de a pisa câțiva căței de usturoi și să îi pui într-un bol. Țânțarii nu vor mai veni în cameră și vei putea dormi liniștit.