Produsul de 3 lei care curăță în 10 minute rosturile de gresie și faianță. Eficiența e maximă

Produsul de 3 lei care curăță în 10 minute rosturile de gresie și faianță. Eficiența e maximă
Eficiența e maximă cu bani puțini la curățenie

Când știi cum să cureți gresia din baie, spațiul tău va străluci 24 de ore din 24, 7 zile din 7. În cele ce urmează îți propunem o metodă extrem de simplă. În același timp îți propunem și produsul de 3 lei care curăță în 10 minute rosturile de gresie și faianță. Are eficiență maximăm și te va ajuta să cureți gresia și faianța folosind ingrediente naturale și cele mai bune produse.

Eficiența e maximă cu bani puțini la curățenie

Să știi cum să cureți gresia din baie, fie că este vorba de gresie de perete sau de podea, este o necesitate dacă vrei ca locuința ta să strălucească. Dacă știi cum să cureți o baie ca un profesionist, atunci lucrurile se simplifică. Un aalt aspect al curțirii gresiei și faianței, sunt rosturile. Este foarte important să le cureți, altfel mizeria se va aduna și nu va da bine.

Dar, dacă nu știi cum, nu intra în panică, deoarece îți spunem cum să procedezi pentru a curăța gresia cu bicarbonat de sodiu, astfel încât spațiul tău să arate mereu super proaspăt și curat, fără ca tu să trebuiască să depui prea mult efort.

Există o metodă pentru a curăța eficient gresia și faianța, indiferent de produsul de curățare a gresiei pe care îl folosiți. Curățați rosturile înainte de a curăța gresia și faianța. Murdăria de la rosturi va ajunge probabil pe gresie și faianță, așa că puteți șterge totul după aceea.

Dacă folosiți un detergent chimic mai puternic, deschideți întotdeauna ferestrele pentru a reduce la minimum vaporii și aveți grijă ce produse folosiți împreună. Dar noi vă recomandăm o altă soluție. Este vorba de produsul de 3 lei care curăță în 10 minute rosturile de gresie și faianță

Îți recomandamă produsul de 3 lei care curăță în 10 minute rosturile de gresie și faianță

Înainte de a curăța gresia, este important să verificați ce tip de gresie curățați pentru a vă asigura că nu veți provoca daune. Plăcile ceramice și porțelanate sunt ușor de curățat cu majoritatea produselor și soluțiilor de curățare.

Marmura, însă, poate fi deteriorată de acizi precum lămâia și oțetul. Poate fi deterioarată și de cârpele de curățare abrazive. Așa că trebuie să aveți grijă la tipul de detergent pe care îl folosiți.

Produsul de care tot încercăm să vă vorbim, este banalul bicarbonat de sodiu, și trebuie să recunoașteți că nu este scump. Costă doar 3 lei și poate face minuni, când vine vorba de rosturile faianței și gresiei tale din baie.

Pentru a aduce gresia la suprafață cu bicarbonat de sodiu, dacă nu aveți decât atât, faceți o pastă din 2-3 căni de bicarbonat de sodiu și puțină apă, sau presărați direct pe gresie.

Frecați-o folosind o periuță de dinți veche sau un burete pentru a ajuta la îndepărtarea petelor dificile. Apoi, ștergeți gresia cu o cârpă îmbibată în suc de lămâie înainte de a clăti cu apă caldă.

Bicarbonatul de sodiu este un detergent eficient pentru gresie și faianță, în special pentru petele încăpățânate și mizeria din rosturi. Folosiți o perie mică și tare pentru a freca rosturile și gresia.

Clătiți cu apă caldă curată și apoi uscați cu o lavetă. Iar pentru gresia din baie, folosiți o soluție de apă caldă și detergent pentru a freca toate gresia și podeaua. O altă variantă, ar fi să folosiți apa oxigenată, poate da rezultate deosebite, ca și în cazul bircarbonatului, fiind la fel de ieftină