Produsul cu care Lidl România dă lovitura. E deja în magazine, clienții se vor bate pe el

Produsul cu care Lidl România dă lovitura. E deja în magazine, clienții se vor bate pe el
Produsul cu care Lidl Romania da lovitura

Pentru că produsele Lidl România se vând ca pâinea caldă, iar românii se pregătesc să plece în vacanță sau în camping, reprezentanții celebrului retailer german vin cu oferte care mai de care mai atractive pentru distracția de weekend. Cu ce produs au dat lovitura cei de la Lidl.

Lidl pune la bătaie produse ideale pentru vacanță

Săptămâna aceasta, Lidl România a expus la raft produse foarte folositoare pentru camping, drumeții sau chiar în propria bucătărie. Produsele respective sunt de bună calitate și pot fi achiziționate la prețuri accesibile.

Așadar, românii care vor să meargă într-o escapadă la munte sau în pădure pot găsi în magazinele Lidl din toată țara lanterna cu LED, cu funcție de powerbank, de la brandul Rocktrail.

Lanterna perfectă pentru drumeții include în pachet atât un cablu de alimentare pentru alte dispozitive, cât și un încărcător de 12V pentru priza de la mașină.

Lanterna are trei funcții de iluminare, max, economic și cu semnale SOS pentru situații de urgență. Este rezistentă la apă la standardul IP44 și poate fi cumpărat pentru prețul de 54,99 lei.

Celebrul retailer german Lidl mai vine cu o ofertă de nerefuzat, foarte utilă mai ales în drumeții sau pentru cer care doresc să vadă animalele din țara noastră, fără a se apropia prea mult de ele. Binoclul Auriol vine cu o geantă de transport și capace pentru protejarea lentilelor și oferă o mărire de 10 ori.

Produsele potrivite pentru a pleca într-o drumeție

Binoclul te ajută să focalizezi pe o rază de la 10 metri la 120 de metri, obiectivul fiind echivalent cu unul de 50 mm de pe un aparat foto. De asemenea, sticla este tratată antireflexie, pentru a nu prinde raze de soare care să strice experiența vizuală.

Curioșii care vor să cumpere binoclul de la Lidl România vor putea profita de oferta valabilă câteva zile, în perioada 23 – 26 iunie, la prețul de 89,99 lei.

De asemenea, Lidl România pune la bătaie un pachet special pentru camping, ce conține obiecte utile pentru drumeții, precum o canistră de apă, un duș portabil, o chiuvetă de camping și sfoară pentru a putea agăța hainele la uscat.

Canistra de apă poate ține 20 litri, dușul 25, iar chiuveta are capacitate de 10 litri. Toate acestea costă, atenție, doar 24,99 lei și vor fi disponibile numai trei zile în oferta magazinului.