Produsul ciudat pentru spălarea geamurilor din casa ta. Beneficiile de care nu știai

Produsul ciudat pentru spălarea geamurilor din casa ta. Beneficiile de care nu știai
Produsul ciudat pentru spălarea geamurilor din casa ta

Care este produsul ciudat pentru spălarea geamurilor din casa ta. Iată care sunt beneficiile sale, de care nu știai. Spălatul geamurilor sunt o activitate frecventă mai ales în anotimpul cald, însă și aceasta are anumite secrete de execuție, pentru ca ferestrele să strălucească. Spre exemplu, evită să speli geamurile în zilele însorite, deoarece ele sunt fierbinți, iar asta face ca detergentul să se evapore mai repede, lăsând în urmă depuneri neplăcute pe sticlă. Prin urmare, încearcă să faci această operațiune pe o vreme noroasă, adăugând în apă acest produs la care facem referire.

Produsul ciudat pentru spălarea geamurilor din casa ta

Poate nu știai, dat balsamul de rufe face minuni atunci când speli geamurile. El trebuie pus în apă pentru a îndepărta eficient murdăria de pe geamyri și pentru a lăsa un miros plăcut. Balsamul are, prin urmare, o mulțime de întrebuințări neobișnuite, dincolo de utilizarea sa în spălatul rufelor.

Cum pe geamuri praful se depune foarte ușor și de îndepărtează greu, tot ce trebuie să faci ca să scapi de această problemă este să dizolvi o parte de balsam în zece părți de apă, să torni soluția într-un spray cu pulverizator și să aplici pe ferestre.

Soluția cu balsam de rufe va îndepărta eficient murdăria și va lăsa în urmă o mireasmă îmbietoare. În plus, spre deosebire de detergentul obișnuit pe care îl folosești, balsamul de rufe nu lasă urme.

Cum cureți eficient geamurile

Dacă ai aflat care este produsul care te poate ajuta cu succes în spălarea geamurilor, ei bine te ajută să cunoști și câteva detalii despre cum să speli geamurile cât mai rapid și mai eficient.

Pentru acest lucru, vei avea nevoie de o lavetă din piele de căprioară. Se folosește de obicei de către automobiliști pentru curățarea la interior cât și la exterior a mașinii. Însă tehnica este bună și pentru ferestre, oglinzi sau suprafețe din plastic. O lavetă dintr-un astfel de material are o putere mare de absorbție și nici nu lasă urme sau nu zgârie, întrucât materialul este delicat.

În plus, dacă se întâmplă să ai o pereche veche de ciorapi sau dresuri de nailon, poți să le folosești pe post de lavete ca să ștergi și să lustruiești fereastra. Nailonul este o fibră textilă poliamidică fină și fragilă, care îndepărtează cu ușurință murdăria și nici nu lasă urme pe geam. O soluție de spălat geamurile pe care o poți prepara și tu se realizează din ingrediente ca:

  • 60 ml oțet alb sau oțet de mere
  • 60 ml spirt
  • 1 lingură amidon de porumb
  • 500 ml apă
  • 10 picături ulei esențial de lămâie, portocală sau lavandă