Produsul catalogat drept ”spaima stadioanelor” a ajuns la Lidl. Cum poți înșela oamenii de ordine dacă mergi cu așa ceva la meci!

Produsul catalogat drept ”spaima stadioanelor” a ajuns la Lidl. Cum poți înșela oamenii de ordine dacă mergi cu așa ceva la meci!
Produs Lidl neașteptat

Lidl România și-a surprins clienții cu un produs numit ‘spaima stafioanelor’. Acesta te poate înșela și pe tine foarte rapid. Despre obiect este vorba și cum arată acesta? O categorie anume de oameni s-au bucurat mult pentru că cineva s-a gândit să invesnteze așa ceva.

‘Spaima stabioanelor’: produsul Lidl care a înnebunit lumea

Un asemenea produs a fost doar în gândurile multora până la acest moment. Iată că acum acest obiect a venit în atenția clienților marelui lanț de supermarket-uri Lidl. Muli l-au denumit drept „spaima stadioanelor”, dar ar putea fi lejer spaima unor angajatori sau a celor cu gherete pentru băuturi de pe plaje sau de oriunde din locurile publice.

Concret, este vorba despre o poșetă care are posibilitatea să țină băuturi de orice fel și cu care îți poți reumple lejer paharul. Este lejer, te ajută să economisești bani și să îți ții în siguranță băutura. De asemenea, este produs cumpărat de tine, așa că știi mereu ce și cât bei sau cum a fost preparat. Din păcate, nu e privit deloc cu ochi buni de către cei cu afaceri care depind de consumație.

Invenția este acum parte dintr-o gamă largă de genți care sunt concepute să arate ca niște poșete de mână într-o combinație cu plasele pentru plajă și care vin înauntru cu o pungă internă ce poate conține două sticle de băutură.

Mai exact, ai putea duce cu tine oricunde dorești 1.5 litri din băutura ta preferată. E perfectă pentru picnicuri, excursii pe plajă sau aproape în orice ocazie unde ești sau nu acompaniat de prieteni și dorești să te relaxezi la un pahar rece. 

O astfel de invenție costă 20 de lire sterline și a ajuns deja pe rafturile magazinelor. Din păcate, pentru moment nu sunt disponibile și online. O altă veste proastă este legată de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a cumpăra o asemenea geană. Stocul este limitat și trebuie ca cei care au ocazia să le cumpere rapid, arată themanc.com.

Invenții bizare prezentate la Geneva

-Deschizătorul de sticle pentru o mână este invenția belgianuluiAlexis Babusiaux. Deschizătorul de sticle are un suport specialcare apucă sticla, astfel încât nu trebuie să te folosești de adoua mână pentru a o deschide.

-Sfera în care obiectele levitează este invenția francezuluiJanick Simeray. Sfera este dotată cu o plintă electrică cegenerează câmpuri magnetice.

-Ascuțitoarea de drujbe este invenția elvețianului RicardoMatias. Aceasta constă într-un suport hidraulic în care se monteazădrujba de ascuțit și care înaintează în așa fel încât un polizor săpoată ascuți fiecare parte din lanțul drujbei.

-Centura de siguranță pentru frunte este invenția germanuluiHartmut Schmuecker. Aceasta constă într-un dispozitiv care seatașează de tetiera scaunelor din automobil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI