Produsul care se vinde în magazinele Kaufland i-a înfuriat pe clienți. Ce se întâmplă acum în Germania

Produsul care se vinde în magazinele Kaufland i-a înfuriat pe clienți. Ce se întâmplă acum în Germania
Clientii s-au infuriat

O ofertă de la Kaufland face furori. Pare că articolul este în mod constant în afara stocului peste tot. Dar la Kaufland, acest produs este  disponibil pentru a fi achiziționat. Dar clienții Kaufland nu trebuie să se entuziasmeze prea mult. Există un mic detaliu care împiedică bucuria celo care vor să pună mâna pe acest produs, de altfel, deloc ieftin, dar la mare căutare. Cererea este enormă, însă în mai toate magazinele este în afara stocului, iar unii fac eforturi constante pentru a îl cumpăra.

Produsul care se vinde în Kaufland

Kaufland anunță că PS5 este în sfârșit disponibil – dar la ce preț? Mulți gameri și fani ai jocurilor video au așteptat mult timp pentru a pune în sfârșit mâna pe un Playstation 5. Consola a fost mult disputată încă de la lansare. Este în afara stocului aproape peste tot. Dar acum, fanii consolei pot să își achiziționeze una în magazinul online Kaufland Germania.

Cu toate acestea, unii clienți au o problemă cu această ofertă. Prețul nu este pentru cei slabi de inimă. Deși este aproape imposibil să cumperi un Playstation 5 la prețul recomandat, această ofertă este cea mai bună, potrivit unui utilizator de pe Facebook.

Pe rețelele de socializare, un internaut și-a exprimat furia cu privire la prețul de achiziție al PS5.

„O ediție PS5 Disk Edition la 828€, în condițiile în care prețul recomandat este de 599€”, scrie el.

Preț ridicat de neînțeles pentru clienți

Furia utilizatorului Facebook este de înțeles. Iar Kaufland a răspuns prompt la plângere și a explicat. Oferta din magazinul online provine probabil de la un vânzător extern. Potrivit lanțului de supermarketuri, el poate stabili singur prețul.

Așadar, lanțul de supermarketuri nu are nicio vină în privința prețurilor. Oferta din magazinul online pentru PS5 nu aparține Kaufland, așa că vânzătorul acestui produs poate stabili orice preț dorește pentru consolă și acest lucru este valabil și cu alte produse vândute de diferiți comercianți pe platforma online.

Înființată în 1968, compania Kaufland are sediul central în Neckarsulm (Baden-Württemberg). Compania operează aproximativ 1.300 de magazine, dintre care 667 în Germania, și are aproximativ 132.000 de angajați.
Lanțul este de asemenea reprezentat în Polonia, Republica Cehă, România, Slovacia, Bulgaria, Croația și Republica Moldova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI