Produsul care s-a vândut în Lidl la preț de chilipir, deși valorează o avere. E de 40 de ori mai scump, ce s-a întâmplat în Anglia

Produsul care s-a vândut în Lidl la preț de chilipir, deși valorează o avere. E de 40 de ori mai scump, ce s-a întâmplat în Anglia
Lidl a vândut din grșeală un produs la preț de chilipir

Se întâmplă foarte rar ca în supermarket-uri să fie soase la vânzare produse rare și extrem de scumpe. Se pare că gigantul Lidl a făcut recent această greșeală, în magazinele sale din Marea Britanie. Lidl și B&Q au vândut din greșeală plante rare care valorează mii de lire sterline. Clienții care au cumpărat recent o plantă de la unul dintre aceste magazine, ar putea fi proprietarul unei plante foarte valoroase și scumpe. Unele dintre aceste plante rare s-au vândut cu doar 10 lire sterline.

Lidl a vândut din greșeală plante rare în valoare de 4.000 de lire sterline

Supermarket-urile nu sunt conștiente de faptul că micile variații care apar în mod natural la plantele obișnuite pot face ca acestea să fie foarte valoroase. Aceste variații sunt adesea confundate cu boli, ceea ce determină magazinele să vândă plantele la un preț redus.

Unele dintre plante au fost vândute cu aproximativ 10 lire sterline în magazinele gigantului Lidl din Marea Britanie. Culmea este că au fost vândute cu un preț mult mai mare pe internet pentru doar o mică parte din plante, cum ar fi o frunză sau o tulpină.

Recent, Lidl a scos la vânzare câteva plante rare, din familia Monstera Deliciosa. Aceasta este cea mai comună plantă care se găsește în orice magazin. Planta este cunoscută mai degrabă sub numele de planta „brânza elvețiană” din cauza găurilor din frunzele sale.

Planta verde obișnuită nu este valoroasă, dar Monstera Deliciosa este o plantă foarte rară. Specialiștii spun că unele dintre aceste plante dezvoltă marcaje albe pe tulpini și frunze. Deoarece semnele pot fi subtile la plantele tinere, cei din magazinele Lidl le-au confundat cu soiul simplu al plantei și au decis să le vândă cu zece lire.

O singură ramură de plantă poate costa mii de lire sterile, spun specialiștii britanici, cea mai scumpă de pe Etsy fiind de 4.562,18 lire sterline. Un singur băț de cinci centimetri costă pe Facebook Marketplace 1.399 de lire sterline.

Gigantul a vândut la preț de nimic Monstera Adansonii

Clienții care au decis să cumpere florile au devenit peste noapte posesorii unor adevărate valori. În afară de Monstera Delicioas, Lidl a mai scos la vânzare și alte exemplare, precum Monstera Adansonii.

Această plantă este verișoara mai mică a plantei din familia in familia Monstera Deliciosa, dar este mult mai valoroasă. Aceste plante trebuie hrănite pe tot parcursul iernii, spre deosebire de alte plante de apartament.

Dacă nu sunt hrănite, acestea dezvoltă pete albe, ceea ce a determinat magazinele Lidl să le vândă mai ieftin. Petele sunt confundate cu începuturile de variegare.

Pe Ebay, de exemplu,  cea mai scumpă este la vânzare pentru 3.699 de lire sterline. O singură frunză se poate vinde cu până la 1.533,39 lire sterline pe Etsy, conform publicației Melton Times.

Așa că, dacă ajungeți în magazinele Lidl și găsiți la vânzare astfel de flori, este clar că veți avea o mică avere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI