Produsul care nu se amestecă niciodată cu oțet când speli rufe la mașina de spălat. Mare atenție

de: Mariana Olteanu
02 10. 2023

Oțetul stă la baza la o mulțime de trucuri. O bună parte dintre gospodine îl folosesc și în momentul în care acestea spală rufe. Însă, acesta trebuie folosit într-un anumit mod. De asemenea, este important ca acesta să nu se amestece cu anumite produse.

Cum să folosești oțetul atunci când speli haine?

Combinat cu anumite produse, oțetul mai rău te va încurca. Este și cazul înălbitorului, care combinat cu acest produs poate elibera un gaz toxic. Înainte de a recurge la orice truc este indicat să vă informați corespunzător. În caz contrar, riscați să puneți în pericol sănătatea membriilor de familie și implicit pe a voastră.

Citește și: „Oțetul și sarea nu sunt eficiente”. Trucul prin care ții hainele negre intacte

Beneficiile folosirii oțetului

Însă, oțetul poate prezenta și o serie de beneficii. Se pare că acesta poate fi folosit în cazul în care ne confruntăm cu un miros neplăcut al hainelor. Pentru a îndepărta acest miros, tot ce trebuie să faceți este să turnați 125 mil de oțet în mașina de spălat. Specialiștii vă sfătuiesc să nu faceți din acest truc un obicei. Este indicat să apelați la acest truc destul de rar.

De asemenea, acesta poate fi folosit și pentru îndepărtarea cutelor de pe haine. Tot ce trebuie să faceți este să puneți oțet într-un recipient cu pulverizator. În acesta se pune o compoziție formată dintr-o parte de oțet și trei părți de apă. Soluția obținută se pulverizează pe haine. Dacă vă faceți griji de vis-a-vis de miros, puteți opta pentru punerea a câteva picături de ulei esențial în soluție.

Citește și: Unde se pune, de fapt, oțetul în mașina de spălat. Îl folosești în loc de balsam și are un efect uimitor asupra hainelor

La ce mai poate fi folosit oțetul?

Însă, aceasta nu este singurul mod în care poate fi folosit oțetul. Puteți apela la ajutorul acestui produs și în momentul în care doriți să îndepărtați mirosurile neplăcute din mașina de spălat.

Tot ce trebuie să faceți este să folosești 250 de mil de oțet. Acesta se pune în mașina de spălat. Ulterior, puteți da drumul unui ciclu complet de spălare. Apelând la aceste trucuri, veți avea cu siguranță haine mai albe și mai curate fără prea mult efort. În plus, și portofelul îți va mulțumi.

Citește și: A lăsat un bol cu oţet lângă cuptor. A rezolvat o mare problemă a gospodinelor în doar câteva ore