18 mai 2022 | 20:02

Produsele utile pentru români care apar la Kaufland de azi, 18 mai. Ce pot să cumpere clienții

Diverse
Produsele utile pentru români care apar la Kaufland de azi, 18 mai. Ce pot să cumpere clienții
Oferta retailerului de astăzi 18 mai în România

Retailerul german Kaufland și-a publicat noile cataloage de oferte pentru această săptămână. Oferta cuprinde o gamă variată de produse, la prețuri deja extrem de avantajoase pentru fiecare buzunar. Începând de astăzi, 18 mai, Kaufland le propune câteva produse pasionaților de biciclete. Din gama gadgets, produsele oferite de retailer vin la prețuri avantajoase, în comparație cu cele high-end de pe piață, dar la aceeași calitate.

Noile investiții Kaufland în Europa în 2022

Anul 2022, la nivel european, a însemnat o nouă victorie pentru retailerul german Kaufland. Lanțul de amgazine a anunțat că a finalizat integrarea a 58 de magazine Real din Germania. Compania a început proiectul la 1 februarie 2021 și de atunci a renovat peste 325.000 de metri pătrați de spațiu de vânzare.

Magazinele renovate, aflate sub sigla Kaufland, dispun de noi vitrine frigorifice, tejghele de servire și tehnologie actualizată. Retailerul a adăugat că a reproiectat, de asemenea, zonele de casă și de goluri.

„Fiecare locație în parte este o poveste de succes în sine. O poveste posibilă doar datorită multor mâini harnice, unei planificări profesioniste.

Mai presus de toate, a încrederii oamenilor care fac acum parte din echipa Kaufland. Suntem foarte recunoscători pentru asta.”, declară managerul de proiect al Kaufland, Lehel Salat.

Kaufland a înființat echipe speciale în fiecare magazin, formate din angajați Kaufland cu experiență, pentru a-i sprijini pe foștii angajați Real în ceea ce privește procesele și sistemele. Mentorii sunt disponibili pentru manageri în primele câteva luni, a adăugat retailerul, mai spune Lehel Salat.

Oferta retailerului de astăzi 18 mai în România

Ca și în celelalte magazine Kaufland din Europa, astăzi în România a fost publicat un nou catalog de oferte pentru clienții locali. Gama de produse este una variată, de la alimente de bază și până la diferite echipamente și gadget-uri. Dar azi nu vorbim de alimente, ci de produsele de tip gadget pentru pasionații de biciclete.

Kaufland pune la dispoziția acestora, începând de astăzi, câteva produse din această gamă, la prețuri avantajoase și nivel calitativ comparativ cu cele high-end din această gamă.

Un prim produs este computer pentru bicicletă, marca Newcential, la prețul de 23 de lei. Nu vă luați după preț ca să judecați calitatea produsului. Deși ieftin, gadget-ul vine cu câteva facilități pentru pasionații de biciclete, mai exact 12 funcții.

Are un afișaj generos care vă va arăta viteza de deplasare, distanța parcursă și dispune de un cronometru. Ca și mărime, gadget-ul are dimensiunile 14 x 6 x 2 cm. Pentru aceeași pasionați de mersul pe două roți, Kaufland vă oferă o geantă pentru bicicletă, la doar 20 de lei.

Un alt produs din oferta de azi Kaufland este un set de far și stop LED, care dispune de conector USB-C. Prețul de achiziție pentru acest gadget este de doar 60 de lei, conform catalogului Kaufland. Și ca să fie totul complet, retailerul vă mai propune și un pachet de instalații solare LED, la prețul de 42 de lei.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro