Produsele utile care apar de joi în toate magazinele Lidl România. Sunt la prețuri imbatabile

Produsele utile care apar de joi în toate magazinele Lidl România. Sunt la prețuri imbatabile
Lidl scoate produse noi la vanzare

Produsele utile care apar de joi în toate magazinele Lidl România, potrivit retailerului german. Românii așteapă cu interes ziua de joi, atunci când Lidl aduce noi produse interesante. Astfel, produsele pe care le va pune în vânzare retailerul german, de mâine, sunt la prețuri imbatabile.

Lidl scoate la vânzare 3 noi aparate. Produsele sunt la prețuri fără concurență

Lidl va pune în vânzare, începând de joi, 6 octombrie 2022, trei noi dispozitive sub branduri proprii cu display foarte interesante. Astfel, românii vor regăsi în magazinele Lidl un termometru digital cu infraroșu, care poate măsura temperaturi de la -50 la +380 de grade Celsius, la prețul de 85 de lei.

Dispozitivul afișează temperatura, pe scară Celsius sau Fahrenheit, pe un display care își schimbă culoarea: roșu (temperatură mai mare decât valoarea de referință), verde (corespunde cu valoarea de referință) și albastru (mai mică decât valoarea de referință).

Termometrul este prevăzut cu 8 puncte laser

Aparatul are precizie ridicată datorită sistemului de măsurare care se bazează pe 8 puncte laser. De asemenea, termometrul are dimensiunile 22,2 x 15,7 x 5,6 cm și cântărește 361 de grame.

Utilizatorii sunt informați, pe ecranul dispozitivului, când trebuie să schimbe bateria. Aparatul se stinge automat după circa 60 de secunde de la ultima folosire.

Multimetru digital

În plus, tot sub marca Parkside, în magazinele Lidl va fi disponibil un multimetru digital. Acest dispozitiv poate fi folosit pentru măsurarea intensității curentului, tensiunii și rezistenței, precum și pentru testarea diodelor și a continuității, conform retailerului german.

Tensiunea maximă suportată de dispozitivul care se va regăsi de joi la vânzare în magazinele Lidl este de 300 V. În pachetul aparatului sunt incluse două vârfuri de măsurare cu cabluri, fiecare având 80 de centimetri lungime. De asemenea, pachetul include șurubelniță și baterie. Cei care vor cumpăra acest aparat vor trebui să plătească pentru el, conform Lidl, 75 de lei.

Redresor cu display

Nu în ultimul rând, Lidl va pune la dispoziția românilor, începând de joi, un redresor auto cu display, marca Ultimate Speed. Redresorul va fi disponibil la prețul de 75 de lei.

Aparatul poate funcționa la temperaturi cuprinse între -20 și +50 de grade Celsius, conform retailerului german. De asemenea, redresorul este compatibil cu baterii de 12 V sau 6 V, pe care le detectează automat.

Ce garanție oferă Lidl pentru noile produse

Curentul de încărcare maxim este de 5 A. De asemenea, procesul de încărcare rapidă sau de redresare a bateriilor descărcate profund se va face automat. Carcasa redresorului este rezistentă la praf și umezeală (certificare IP65).

Nu în ultimul rând, trebuie precizat că cele cele trei produse noi de la Lidl beneficiază de câte 3 ani garanție.