Produsele sub 8 lei care au apărut joi în toate magazinele Lidl România. Sunt la prețuri imbatabile

de: Bișinicu Andreea
20 04. 2023

Lidl România pune la bătaie noi oferte imbatabile pentru cei mai fideli consumatori. Clienții retailerului german se pot delecta cu oferte promoționale la produsele lor alimentare favorite, începând din data de joi, 20 aprilie. Care sunt produsele care costă mai puțin de 8 lei.

Cele mai tari produse de la Lidl care costă mai puțin de 8 lei

În Săptămâna Luminată, Lidl România pune la bătaie noi promoții incredibile la cele mai populare produse alimentare. Poți cumpăra mușchiuleț din piept de curcan la doar 3,99 lei per suta de grame.

De asemenea, clienții gurmanzi de la Lidl pot alege să cumpere piept de porc feliat, fără os, la prețul de 9,99 lei per jumătate de kilogram, o porție de sushi la doar 14,99 lei.

Mai mult de atât, dacă vrei să consumi ceav mai ușor, poți cumpăra pulpe inferioare de pui, pentru care vor scoate din buzunar doar 2,09 lei per suta de grame. Atenție, stocul este limitat pentru acest produs.

Dacă ai poftă de un snack bun, gustos și ieftin, poți achiziționa brioșe împletite cu mac, de la brandul La Provincia, pentru doar 1,99 lei fiecare.

Dimineața, persoanele care vor să guste cel mai bun pate de ficat pot merge la Lidl România pentru a cumpăra pate Pikok pentru doar 3,49 de lei pentru o cantitate de 150 de grame.

Crema de gătit de la Milbona poate fi procurată, de asemenea, pentru un chilipir. Produsul de 250 de ml se bucură de o reducere de 22%, mai exact un preț de 4,49 de lei.

Citește și Produsul retras de urgență din magazinele Lidl. Este alertă alimentară, ce s-a găsit

Produse bărbătești la prețuri imbatabile

Ai poftă de ceva bun și dulce? Lidl România oferă o promoție de 20% pentru un desert de la Chef Select. Ce spui? Ai mânca un cremșnit pentru 7,99 de lei?

Dacă ești un fan declarat al ciocolatei, poți oricând să încerci crema de alune și cacao de la Choco Nussa, pentru doar 7,99 de lei pentru borcanul de 400 de grame. Tot sub 8 lei găsim și pralinele cu cappucino și stracciatella, redusă cu 20%, de la 9,99 lei la 7,99 lei.

Domnii nu vor fi nici ei neglijați în această perioadă. Doar în această săptămână poți cumpăra de la Lidl România o gamă de bărbierit de la Cien Men, la tarife foarte mici.

Aparatul de ras cu 2 lame se vinde pentru doar 4,99 lei, pentru 10 bucăți, apoi spuna de ras poate fi achiziționată pentru 5,49 lei, iar after shave-ul costă numai 7.99 lei.

Citește și Lidl a dat în judecată un supermarket rival. Decizia judecătorilor e clară: ‘Ipocrizie’