06 dec. 2021 | 11:58

Produsele Lidl România de 50 de lei pe care se vor bate mulți români. Trebuie să le ai în casă

Utile
Produsele Lidl România de 50 de lei pe care se vor bate mulți români. Trebuie să le ai în casă

Lidl România își așteaptă clienții în această perioadă cu noi oferte și promoții la o gamă variată de produse. Unele dintre acestea sunt scoase la vânzare la prețuri extrem de mici, de numai 50 de lei, și fac parte din gama produselor inteligente, menite să ne înfrumusețeze locuința.

Noi produse propuse de Lidl în magazinele sale

În perioada Sărbătorilor de iarnă, gigantul german vine cu o ofertă interesantă pentru clienții săi din România. Produsele, din gama produse inteligente, nu sunt la prima ofertare a Lidl, acestea existând și în ofertele anterioare.

Dar acum, în această perioadă, compania relansează produsele din gama „Lidl Smart Home”. Produsele oferite din această gamă vă permit să controlați iluminatul, aparatele electrocasnice și multe altele din casa dumneavoastră prin intermediul unui hub central.

Sistemul este unul rapid și ușor de configurat, astfel încât veți avea mai mult timp pentru a face lucrurile pe care le iubiți, cu confortul și siguranța suplimentară de a ști că aveți controlul casei, oriunde v-ați afla. Produsele din această gamă sunt realizate de cei de la Zigbee și sunt menite să vă facă locuința una inteligentă, iar prețurile acestei oferte pleacă de la 50 de lei.

zigbee Noi produse propuse de Lidl în magazinele sale

Noi produse propuse de Lidl în magazinele sale

Produsele Zigbee Smart Home

În ultimii ani a avut loc o explozie a dispozitivelor inteligente pentru casă. Ceea ce odată se numea automatizare a locuinței și încă se numește „Internet of Things” s-a stabilit acum într-o categorie mai prietenoasă pe care o numim casă inteligentă. Avem încălzire, iluminat, camere, senzori pentru aproape orice, precum și dispozitive noi care apar în fiecare săptămână pentru a vă antrena casa într-un viitor conectat.

În ultimii ani, am trecut de la o poziție de sisteme deconectate la o lume cu hub-uri emergente, cu dispozitive mari, precum Amazon Echo și Nest Audio, care acționează ca hub-uri pentru a lega toate serviciile dvs. conectate, alături de platforme precum Apple HomeKit și Samsung SmartThings. În această lume și produsele oferite de Lidl, din gama Zigbee Smart Home au un rol important în această lume nouă a casei inteligente.

Produsele din gama Zigbee se bazează pe standardul IEEE 802.15.4 pentru rețele personale. Tot ce trebuie să știți este că Zigbee este o specificație care există de peste un deceniu și este considerată pe scară largă o alternativă la Wi-Fi și Bluetooth pentru anumite aplicații, inclusiv pentru dispozitivele cu putere redusă care nu necesită o lățime de bandă mare, cum ar fi senzorii pentru case inteligente.

Un exemplu tipic este atunci când aveți un bec cu tehnologie Zigbee și un întrerupător cu tehnologie Zigbee și doriți ca întrerupătorul să controleze becul. Cu Zigbee, cele două dispozitive, chiar dacă sunt de la producători diferiți, vorbesc o limbă comună, astfel încât nu există nicio barieră în calea comunicării.

Lidl oferă senzorul smart la 50 de lei

Acum că ați aflat și ce înseamnă de fapt Zibgee, vă anunțăt că Lidl are în oferta acestei săptămâni acest seznor Zigbee Smart Home la prețul de 50 de lei. În afară de a vă face casa una inteligentă, poate fi folosit și ca dispozitiv de securitate, la detectarea mișcării, în aceste situații trimițând alerte prin intermediul unei aplicații, Lidl Home, care necesită minimum de setări.

Și ca să puteți testa eficacitatea sistemului Zigbee Smart Home, Lidl vă pune la dispoziție și becurile inteligente cu LED, la un preț de 45 de lei pe bucată, dar și o priză inteligentă, la un preț de 60 de lei. Dacă vă decideți asupra dispozitivului Zigbee, mai puteți achiziționa și o plafonieră inteligentă, tot în oferta Lidl, iar prețul de achiziție al acesteia este de 239 de lei.

Așadar, dacă vreți să vă transformați locuința într-un hub inteligent, aveți acum posibilitatea să faceți acest lucru, achiziționând produsele oferite de Lidl în această săptămână. Produsele vor intra la vânzare, începând cu data de 9 decembrie, conform site-ului companiei.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro