Produsele Dedeman care costă aproape nimic. Toți clienții vor lua cu asalt magazinele din România

Produsele Dedeman care costă aproape nimic. Toți clienții vor lua cu asalt magazinele din România
Produse Dedeman care se vând clienților aproape pentru nimic

Toți românii trebuie să știe acest lucru! Care sunt produsele Dedeman care sunt aproape gratis. Majoritatea clienților vor lua cu asalt magazinele din țară după ce vor afla asta. Sunt lucruri de care mulți au nevoie.

Produse pe care Dedeman le oferă clienților aproape gratis

Dedeman vine cu o premieră la începutul anului. Celebrul retailer a pregătit noi oferte spectaculoase pentru români din primele zile ale lui 2022. Mulți dintre clienții fideli au aflat deja vestea, iar alții urmează să se bucure și ei în momentul în care vor veni la rafturi.

Concret, este vorba despre reduceri uluitoare la produse utile ce ve vând la prețuri extrem de avantajoase. Celebrul lanț de bricolaj iubit de majoritatea oamenilor aduce în vizorul tuturor produse bune la prețuri de nimic pentru a atrage cumpărătorii.

Mai exact, Dedeman scoate la vânzare un radio FM portabil, model Sal RRT 5B cu un design retro. El poate fi achiziționat cu 179 de lei, iar mulți dintre pasionații obiectelor vechi vor dori să îl ia acasă.

Mai mult decât atât, aparatul beneficiază de difuzoare cu putere de 10 W, dispune de acumulator și oferă mai multe opțiuni de conectivitate,printre care port USB, micro-SD, cititor de carduri, jack audio de 3,5 mm și ieșire pentru căști.

De asemenea, el deține și un microfon, astfel că poate fi folosit și în timpul unei convorbiri telefonice. Mai mult decât atât, alături de el vei primi la pachet și un ceas deșteptător, cu o autonomie a bateriei de până la 22 de ore.

Ce noutăți mai aduce magazinul?

Pe lângă acest produs, compania mai scoate la vânzare și un radio MP3 plyer auto, model E-Boda CMP1005. El poate fi cumpărat din orice magazin Dedeman la prețul de 89 de lei și dispune de Bluetooth, port USB și cititor de carduri.

Reprezentanții retailer-ului scot în evidență și un purificator de aer Paxton PA-12 OUI. Dispozitivul are șase medii de filtrare, prefiltrul reține particulele mari, cu o dimensiune mai mare de 100 de microni, iar filtrul Hepa reține particulele fine cu dimensiuni între 0,3 – 100 de microni.

El costă 299 de lei și are o putere de 35 W, dar nu este foarte silențios. Cu toate astea, Dedeman mizează pe utilitatea sa și pe nevoia pe care ar putea s-o aibă unii români pentru un aer mai curat în locuințele lor. Celebrul lanț de magazine își așteaptă clienții la rafturi și pentru alte produse care le-ar putea fi de folos în gospodărie sau casă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI