Produsele de la Lidl România pe care toți clienții se vor bate. Sunt la prețuri imbatabile până duminică

Produsele de la Lidl România pe care toți clienții se vor bate. Sunt la prețuri imbatabile până duminică
Ofertele Lidl pentru luna ianuarie, adevărate chilipiruri

Pentru clienții Lidl, începutul de an înseamnă noi oferte. Mai ales pentru cumpărătorii dornici să găsească un chilipir la orice, de la unelte de grădinărit la îmbrăcăminte. Cele mai recente oferte merită întotdeauna să fie verificate și există câteva cumpărături fantastice începând din această săpătămână la Lidl.

Ofertele Lidl pentru luna ianuarie, adevărate chilipiruri

În acest început de an Lidl a intensificat oferta pentru echipamente de gătit, produse alimentare, sau gadgeturi. Majoritatea produselor propuse în această lună de Lidl fac parte din categoria produselor de calitate. Să aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai bune produse aflate în ofert Lidl din această perioadă.

Oferta pentru produse de bucătărie

Vă puteți înveseli diminețile de iarnă, de exemplu, cu mașina de cafea Silvercrest Espresso Machine, la doar 352,99 de lei. Echipamentul vândut de Lidl vine în culorile albastru și antracit. Cu o garanție de trei ani, aceasta este o mașină de espresso puternică. Are o presiune a pompei de 15 bari pentru o cremă și o aromă perfectă.

Sistemul este dotat cu un sistem de portafiltre, două inserții de filtru pentru 1 sau 2 cești. Mai are și o duză de abur de înaltă presiune 2 în 1, un distribuitor de apă caldă și spumă de lapte. Dispune de un rezervor de apă detașabil, o lingură de cafea 2 în 1 cu tampon. Are o tavă de picurare detașabilă cu indicator de nivel al apei și grătar detașabil.

Pentru 422,99 de lei, puteți pune mâna pe Silvercrest XXL Digital Air Fryer, excelent pentru a face alegeri mai sănătoase în 2022. Prăjitorul cu aer comprimat din oferta Lidl prăjește fără a fi nevoie să adăugați ulei sau grăsime. Sssmteul funcționează prin tehnologia aerului cald.

Acest tip de gătit economisește timp și energie. În același timp, oferă opțiuni alimentare cu conținut scăzut de grăsimi pentru mâncărurile tale. Indiferent dacă vrei să le coci, să le prăjești sau să le frigi, scapi de grăsimi. Această friteuză cu aer Silvercrest vine cu un coș de prăjire foarte mare pentru 1,4 kg de cartofi prăjiți sau un pui întreg.

LIdl îți mai face o ofertă cu blenderul activ Breville Blend, la doar 126,99 de lei. Pregătiți smoothie-uri, shake-uri, slushie-uri și băuturi proteice de casă sănătoase și atingeți-vă obiectivele de fitness. Adăugați pur și simplu ingredientele, apăsați butonul de amestecare, schimbați dispozitivul de fixare a lamei cu capacul rezistent la scurgeri și asta este tot.

Oferta Lidl la gadget-uri de ultimă generație

Dacă v-ați săturat de fire și probleme cu mouse-ul pe care îl veți acum, Lidl vă propune un pachet complet de tastatură și mouse wireless la prețul de doar 129 de lei. Astfel scăpați de fire, și puteți lucra, fie de acasă, fie de la birou, mult mai ușor.

Dacă nu aveți prin casă un aparat de laminat poze, în oferta Lidl veți găsi cel mai nou produs din această gamă. În oferta lunii îl veți găsi la un preț de 89 de lei, având 30 de folii pentru laminarea fierbinte: 10x A4, 10x A5, 10 cărți de vizită.

Dacă sunteți fani magneți de frigider, Lidl vă propune două pachete, unul cu 90 de piese cifre, și un altul cu 100 de piese alfabet. Prețul de achiziție pentru aceste produse este de numai 14,99 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI