Produsele de la Lidl România pe care se vor bate toți clienții. Au apărut de azi în magazine

Produsele de la Lidl România pe care se vor bate toți clienții. Au apărut de azi în magazine
Produsele de la Lidl Romania pe care se vor bate toti clientii. Au aparut de azi in magazine

Săptămâna aceasta, Lidl România aduce noi surprize de neuitat pentru cei mai fideli dintre clienții supermarketului. Începând de luni, 4 iulie, românii găsesc în magazinele retailerului din toată ţara o gamă variată de produse în stil oriental, la preţuri de nerefuzat. Pe ce ambalaje se vor „bate” toți consumatorii.

Produsele adorate de toți românii vin la Lidl

Românii care sunt pasionați de produsele alimentare orientale se vor putea bucura de un răsfăț pe cinste în săptămâna 4 – 10 iulie în în toate magazinele Lidl România.

Ca de obicei, celebrul retailer german LIDL vine cu oferte imbatabile la cele mai iubite produse de consumatori. În această săptămână, românii care adoră gustul oriental se vor putea delecta cu deliciosul durum lahmacun, care se vinde la prețul de numai 13,99 de lei, în timp ce un kebab de vita costă 24,99 de lei.

De asemenea, clienții Lidl România care vor să încerce brânza burmali în saramură o pot achiziționa doar în această săptămână pentru prețul de 13,99 de lei.

Dacă vrei să cumperi o bucată de baclava, deliciosul desert costă 14,99 de lei, iar 300 de grame de rahat turcesc se vinde la Lidl cu doar 10,99 de lei.

Dacă preferi să consumi un ceai oriental, cu arome de mentă şi măr, clienții Lidl România îl pot cumpăra începând de luni, 4 iulie, la preţul de 7,99 de lei.

Ce produse italienești găsești la Lidl România

Pe lângă aceste produse orientale, clienții Lidl România se vor bucura, în această săptămână, şi de oferte imbatabile la o serie de produse în stil italian.

De exemplu, 390 de grame de lipii italieneştii costă 6,99 de lei, în timp de 120 de grame de prosciutto cotto cu ierburi costă 8,99 de lei.De asemenea, 100 de grame de parmezam se vinde doar în această săptămână cu 8,99 de lei.

„Produsele tale preferate #Italiamo se întorc săptămâna aceasta în magazinele Lidl! Descoperă întreaga ofertă și bucură-te de viață în stil italian.

A zis cineva “premii”? Da, noi am zis ! În Săptămâna în stil Italian poți să câștigi unul dintre premii super simplu: doar înscrii pe site un bon de minimum 70 lei pe care apare și cel puțin un produs Italiamo .

BONUS: Ai șansa să îți dublezi șansele de câștig dacă postezi online o foto cu ce gătești în stil italian, cu #Italiamo .”, au scris cei de la Lidl România pe pagina lor oficială de Facebook.