02 dec. 2022 | 12:17

Produsele de la LIDL pentru care românii se vor certa în magazine. Sunt perfecte pentru cadouri de Crăciun şi foarte ieftine

Știri generale
Produsele de la LIDL pentru care românii se vor certa în magazine. Sunt perfecte pentru cadouri de Crăciun şi foarte ieftine
Oferte Lidl pentru Sărbători.

Românii trec printr-o perioadă în care învață cum să își gestioneze mai bine banii. Cei mai mulți au așteptat luni bune ofertele din supermarket-urile din toată țara, dar foarte mulțumiți au fost doar de prețurile găsite pe rafturile Lidl. Scumpirile i-au împins pe aceștia să fie mai atenți la raportul dintre calitate și cantitate. Cu siguranță gospodinele au dat fuga la magazine pentru anumite produse.

Produse Lidl la prețuri deosebite: românii s-au pus deja la coadă

Românii trec prin momente grele din punct de vedere economic. Majoritatea abia mai pot ține pasul cu scumpirile și se gândesc cu teamă la perioada sărbătorilor. Unii dintre ei abia au așteptat ofertele de Crăciun pentru a putea achiziționa diverse obiecte pentru casă sau alimente mai scumpe care acum se regăsesc pe rafturi la prețuri mai modeste.

Gospodinele nu trebuie să se mai îngrijoreze pentru cadourile din acest sezon pentru că Lidl vine cu oferte deosebite. Cu siguranță o să găsești în noul catalog măcar un cadou pe care să ți-l poți permite și care să fie de folos oamenilor dragi. În seria de produse la ofertă se află: mașina de tocat carne (249.00 de lei), cratiță din aluminiu turnat (149.00 de lei), aparat de vidat (149.00 de lei), role folii pentru vidat (29.00 de lei), aparat de vidat mare (299.00 de lei), organizator de chiuvetă (17.99 de lei), căni/boluri (39.00 de lei) sau boluri de înghețată cu linguriță din porțelan (34.99 de lei).

De asemenea, la prețuri bune găsești la Lidl și: mărunțitor (99.99 de lei), perie/racletă de curățat vase (11.99 de lei), economizor apă (11.99 de lei), accesorii bucătărie (11.99 d elei), răzătoare (16.99 de lei), piatră de copt pizza (49.99 de lei), oală inox cu capac din sticlă (139.00 de lei), vas termorezistent cu capac (79.99 de lei), cântar de bucătărie (34.99 de lei) sau set de masă (16.99 de lei).

Ce ai putea să cumperi?

Mai mult decât atât, ai putea să intri în economii și să investești într-un tocător (24.99 de lei), robot de bucătărie (699.00 de lei) tavă de copt emailată (69.99 de lei), cutie pentru biscuiți (39.99 de lei) sau accesorii copt (11.99 de lei). Majoritatea doamnelor au așteptat cu nerăbdare noile oferte pentru a-și putea achiziționa produsele dorite pentru bucătărie.

Acestea sunt perfecte pentru prepararea bucatelor pentru Sărbătorile de iarnă. Gospodinele știu că doar cu ustensile de calitate mâncarea iese ca la carte. Acesta este un aspect foarte important pentru toate bucătăresele care se pregătesc să stea ore în șir în bucătărie pentru masa festivă de Crăciun și Revelion.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro