Produsele care vor face furori la Lidl de 1 Mai. Românii se vor bate pe ele, prețul este foarte mic

de: Bișinicu Andreea
21 04. 2023

Lidl România își surprinde cei mai fideli clienți cu cele mai tari produse la prețuri greu de egalat. Reputatul retailer german a pregătit o serie de produse care vor face furori la rafturile din magazine începând cu data de 1 mai 2023. Grăbește-te și tu să le achiziționezi.

Produse ieftine de 1 Mai de la Lidl România

Pentru că 1 mai este considerată zi liberă, iar cei mai mulți dintre români pleacă la mare, la munte sau la pădure, pentru a încinge un grătar alături de prieteni, familie, nași și fini, cei de la Lidl au pregătit oferte promoționale la cele mai gustoase și populare produse alimentare.

În perioada 27 – 30 aprilie, toți clienții Lidl se vor putea delecta cu produse delicioase, perfecte pentru a fi savurate la masă, alături de oamenii dragi.

Așadar, ce poate fi mai gustos de pus pe un grătar decât un mix grill de pui, condimentat, la prețul de numai 2,49 lei per suta de grame (stoc limitat), cârnați grill de porc la prețul de 9,99 lei sau o scăricică de porc natur sau marinată, la doar 2,29 lei?

Pentru cei care nu consumă carne, Lidl România sare în ajutorul lor și propune variante mai light, precum un borcan de gogoșari murați de la Freshona, preț redus cu 15%, la doar 5,29 lei.

Citește și Produsele sub 8 lei care au apărut joi în toate magazinele Lidl România. Sunt la prețuri imbatabile

Alte oferte incredibile la Lidl, înainte de 1 Mai

De asemenea, poți cumpăra, pentru grătarul de 1 Mai, o cutie de măsline întregi de la Defne, pentru care scoți din buzunar doar 3,29 lei sau brânză pentru grătar de la Pilos la numai 10,99 lei.

Atenție, stocul este limitat, iar oficialii Lidl îi sfătuiesc pe consumatori să se grăbească și să dea iama în magazine, pentru a se bucura de promoțiile incredibile. Mai ai:

  • cartofi dulci pentru prăjit Harvest Basket – 8,99 lei,
  • chifle pentru hamburger Tastino – 4,49 lei per pachet (reducere de 19&=%),
  • chipsuri cu sare Snack Day – 4,49 lei (stoc limitat),
  • muștar de la Răureni – 4,99 lei,
  • popcorn cu cașcaval Snack Day – 3,99 lei (stoc limitat),
  • bere Radler – 1,95 lei (reducere 18%),
  • bere silver Argus – 3,99 lei,
  • whiskey cu lichior de cireșe Western Gold – 39,99 lei (stoc limitat).

Citește și Produsele noi pe care LIDL le-a adus în magazinele din România. Vor face furori. Românii vor sta la cozi ca să le cumpere