Produsele banale care te ajută să stai o zi întreagă pe tocuri. Femeile le au la îndemână

Produsele banale care te ajută să stai o zi întreagă pe tocuri. Femeile le au la îndemână
Produsele care te ajută să stai o zi întreagă pe tocuri. Secretele pe care trebuie să le cunoască absolut fiecare femeie.

Te-ai întrebat vreodată cum se face că unele femei pot să meargă pe tocuri toată ziua, ca și cum s-ar fi născut pentru ele, fără să prezinte niciun fel de grimasă pe chip? Probabil ești și tu în căutarea unei soluții care să te ajute să poți purta pantofi cu toc fără să te doară picioarele după o oră. Iată câteva sfaturi cu privire la cum să reziști pe tocuri! Află care sunt produsele care te ajută să stai o zi întreagă pe tocuri.

Cum să reziști pe tocuri mult timp, fără să simți durerea

Nimic nu este mai senzual decât o apariție a unei femei fericite, purtând încrezătoare o pereche de pantofi cu toc. Însă această imagine este, pentru unele femei, de domeniul SF-ului. Mai ales când, după doar o oră petrecută la un eveniment, încep să te doară picioarele.

În loc să te plimbi șchiopătând, întrebându-te cum vei supraviețui zilei din cauza tocurilor, apelează la câteva secrete care te pot ajuta să fii mai încrezătoare în tine. Unele femei preferă ca, înainte să poarte tocuri la un eveniment privat, să exerseze mersul în casă. Nu este cea mai potrivită metodă, potrivit unor voci.

Poți să reduci nivelul de durere pe care îl resimți când porți tocuri, dacă folosești informațiile științifice în favoarea ta. Astfel, poți să îți determini corpul să lucreze în avantajul tău doar cu ajutorul unui plasture cu care să îți bandajezi degetele. Atenție, nu oricare dintre ele!

Ce sfat a oferit un medic podiatru femeilor

„O mare parte din durerea pe care o resimte (o femeie care poartă tocuri – n.r.)provine de la nervii intermetatarsieni mici. Aceștia trec chiar printre oasele piciorului, iar atunci când se poartă tocuri, nervii se irită și se lărgesc. Acest lucru determină apariția unui țesut inflamatorul în jurul nervului, care provoacă durerea.

Cel mai frecvent, nervul care se irită este cel care se află între al treilea și al patrulea deget de la picior. Iar motivul principal este faptul că degetele se depărtează atunci când țesuturile se măresc. Din acest motiv, bandajarea degetelor trei și patru de la picioare poate elimina o parte din presiunea asupra nervului și a țesuturilor inflamate”, a explicat podiatrul Joan Oloff, pentru publicația Strive Physiotherapy.

Produsele care te ajută să stai o zi întreagă pe tocuri

Nu puține sunt femeile care își cumpără pantofi cu toc de mărime nepotrivită. Din această cauză, piciorul prezintă diverse răni. Pentru a preveni formarea lor, specialiștii recomandă folosirea vaselinei cosmetice. Aceasta se aplică atât pe tălpi și călcâie, cât și pe degete. Produsul poate fi găsit cu ușurință în magazine și farmacii.

Eficiente sunt, de asemenea, și pernuțele din silicon, recomandate inclusiv de unii experți din domeniul îngrijirii picioarelor. Acestea se atașează direct pe talpa pantofilor sau a sandalelor, ținând picioarul fix în pantof. Chiar și după mai multe ore de purtat tocuri, femeile spun că, datorită acestui produs, nu mai resimt același nivel de durere.