16 aug. 2022 | 15:59

Produsele banale care te ajută să stai o zi întreagă pe tocuri. Femeile le au la îndemână

Sănătate
Produsele banale care te ajută să stai o zi întreagă pe tocuri. Femeile le au la îndemână
Produsele care te ajută să stai o zi întreagă pe tocuri. Secretele pe care trebuie să le cunoască absolut fiecare femeie.

Te-ai întrebat vreodată cum se face că unele femei pot să meargă pe tocuri toată ziua, ca și cum s-ar fi născut pentru ele, fără să prezinte niciun fel de grimasă pe chip? Probabil ești și tu în căutarea unei soluții care să te ajute să poți purta pantofi cu toc fără să te doară picioarele după o oră. Iată câteva sfaturi cu privire la cum să reziști pe tocuri! Află care sunt produsele care te ajută să stai o zi întreagă pe tocuri.

Cum să reziști pe tocuri mult timp, fără să simți durerea

Nimic nu este mai senzual decât o apariție a unei femei fericite, purtând încrezătoare o pereche de pantofi cu toc. Însă această imagine este, pentru unele femei, de domeniul SF-ului. Mai ales când, după doar o oră petrecută la un eveniment, încep să te doară picioarele.

În loc să te plimbi șchiopătând, întrebându-te cum vei supraviețui zilei din cauza tocurilor, apelează la câteva secrete care te pot ajuta să fii mai încrezătoare în tine. Unele femei preferă ca, înainte să poarte tocuri la un eveniment privat, să exerseze mersul în casă. Nu este cea mai potrivită metodă, potrivit unor voci.

Poți să reduci nivelul de durere pe care îl resimți când porți tocuri, dacă folosești informațiile științifice în favoarea ta. Astfel, poți să îți determini corpul să lucreze în avantajul tău doar cu ajutorul unui plasture cu care să îți bandajezi degetele. Atenție, nu oricare dintre ele!

Ce sfat a oferit un medic podiatru femeilor

„O mare parte din durerea pe care o resimte (o femeie care poartă tocuri – n.r.)provine de la nervii intermetatarsieni mici. Aceștia trec chiar printre oasele piciorului, iar atunci când se poartă tocuri, nervii se irită și se lărgesc. Acest lucru determină apariția unui țesut inflamatorul în jurul nervului, care provoacă durerea.

Cel mai frecvent, nervul care se irită este cel care se află între al treilea și al patrulea deget de la picior. Iar motivul principal este faptul că degetele se depărtează atunci când țesuturile se măresc. Din acest motiv, bandajarea degetelor trei și patru de la picioare poate elimina o parte din presiunea asupra nervului și a țesuturilor inflamate”, a explicat podiatrul Joan Oloff, pentru publicația Strive Physiotherapy.

Produsele care te ajută să stai o zi întreagă pe tocuri

Nu puține sunt femeile care își cumpără pantofi cu toc de mărime nepotrivită. Din această cauză, piciorul prezintă diverse răni. Pentru a preveni formarea lor, specialiștii recomandă folosirea vaselinei cosmetice. Aceasta se aplică atât pe tălpi și călcâie, cât și pe degete. Produsul poate fi găsit cu ușurință în magazine și farmacii.

Eficiente sunt, de asemenea, și pernuțele din silicon, recomandate inclusiv de unii experți din domeniul îngrijirii picioarelor. Acestea se atașează direct pe talpa pantofilor sau a sandalelor, ținând picioarul fix în pantof. Chiar și după mai multe ore de purtat tocuri, femeile spun că, datorită acestui produs, nu mai resimt același nivel de durere.

Parteneri
Cine sunt concurenții de la "Insula Iubirii". Surprize mari la Antena 1
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Decizie pentru permisele de conducere din România. Cine poate să îl obțină mai devreme
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro