Produs fatal retras de Kaufland România. Clienții care îl ating pot fi în pericol

Produs fatal retras de Kaufland România. Clienții care îl ating pot fi în pericol
Produs fatal retras de Kaufland România.

Produs fatal retras de Kaufland România. Zilele acestea clienții retailerului Kaufland au fost înștiințați de retragerea unui produs din gama de soluții de combatere a insectelor. Conform reprezentanților companiei, produsul a fost retras din cauza unor defecțiuni. Cei care au achiziționat acest produs sunt rugați să nu îl folosească și să-l returneze, fiindu-le returnați contravaloarea acestuia.

Produs fatal retras de Kaufland România. Există riscul de electrocutare

Clienții români au aflat zilele acestea de un produs fatal retras de Kaufland România, reprezetnații companiei spunând că există un risc de electrocutare. Conform anunțului, este vorba de produsul „My Project Insectocutor Distrugere Insecte” GTIN: 4063367290183. Toate produsele din acest lot, mai spun cei de la Kaufland România au fost retrase voluntar de la vânzare.

Produsul despre care vorbim face parte din gama proprie Kaufland, și retragerea produselor cu defecțiuni a început încă din luna aprilie, după ce au fost constatate neregulile. La produsul comercializat s-au constatat nereguli  din fabricație, iar conform Kaufland România, există riscul de electrocutare.

„Clienții care au achiziționat produsul sunt rugați să acorde atenție informării. Să nu mai utilizeze produsul și să-l deconecteze de la rețeaua electrică.

Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.”, anunță Kaufland România.

Kaufland România și Lidl în programul „River Cleanup Collective @Dunăre”

Programul a fost lansat de Grupul Schwarz din care fac parte cei doi retaileri români, Kaufland România și Lidl România. Proiectul, la prima sa ediție din acest an, spun reprezentanții Schwarz, „este un program de colectare a plasticului din Dunăre, ce are loc simultan în țările riverane Dunării unde Grupul este prezent.”

„În România, în cadrul programului River Cleanup Collective @Dunăre, atât Kaufland România, cât și Lidl România vor avea acțiuni de colectare a plasticului de pe malurile Dunării. Astfel, Kaufland România va organiza pe 3 septembrie 2022 o serie de acțiuni de ecologizare pe malurile Dunării și la vărsarea celor mai mari afluenți în Dunăre, râurile Cerna, Jiu, Olt și Argeș. Acțiunile sunt făcute împreună cu partenerul său strategic, Asociația Act for Tomorrow.”, se spune în comunicatul emis de Grupul Schwarz.