Produs expirat la Kaufland. Ce a păţit o femeie care a cumpărat mâncare din magazinul preferat al românilor

Produs expirat la Kaufland. Ce a păţit o femeie care a cumpărat mâncare din magazinul preferat al românilor
Carne expirată vândută la un magazin Kaufland

Situație de necrezut la un magazin Kaufland din România. O femeie a mers la magazin pentru a cumpăra o bucată de carne. Însă, în momentul în care a ajuns acasă, a observat că aceasta era expirată.

Carne expirată vândută la un magazin Kaufland

Femeia a explicat tot ce s-a întâmplat pe rețelele de socializare, postând și o poză cu dovada, adică bucata de carne, bonul de la magazin și data expirării. Totul s-a întâmplat într-un Kaufland din Focșani.

În postare, femeia a îndemnat restul oamenilor să nu meargă la acest magazin, deoarece unele produse de la vitrină sunt expirate. Alți internauți i-au sugerat clientei care a cumpărat carnea expirată să facă reclamație la Protecția Consumatorului.

„În urma unui produs expirat din partea societății dvs. am primit foarte multe jigniri din partea S.C. Kaufland S.R.L din localitatea Focșani datorită faptului că am cumpărat un produs expirat. Vă mulțumesc pentru dovada pe care o faceți pentru angajați și clienți. RUȘINE!?

Dacă cumpărați din acest magazin va rog sa vă uitați la termenul de expirare a producătorului și a societății S.C Kaufland S.R.L deoarece angajații de la vitrina asistata va vând produse expirate”, se arată în postarea ei de pe rețelele de socializare.

Produse care nu trebuie consumate după expirare

Există oameni care trec cu vederea data expirării, asta dacă vorbim despre 2-3 zile, de regulă în cazul conservelor. Însă, specialiștii ne atrag atenția asupra anumitor produse care ne pot face foarte mult rău dacă sunt consumate după data expirării.

Ouăle, de exemplu, nu ar trebui niciodată consumate după expirare. Acestea sunt responsabile de majoritatea cazurilor de toxiinfecție alimentară. Dacă sunt păstrate în frigider, pot fi consumate în termen de circa 4 săptămâni.

Carnea de vită, de asemenea, nu trebuie consumată după expirare. În aceasta se găsește bacteria E. Coli, însă prin procesare și gătire, aceasta nu mai este o problemă.

Brânzeturile nu trebuie consumate după data de expirare sub nicio formă. Unele produc mucegai ce poate fi benefic, însă nu vorbim aici despre toate sortimentele. În cazul brânzeturilor moi, specialiștii recomandă sa nu le consumăm dacă vedem urme de mucegai.

Pâinea nu are un termen mare de valabilitate. Cu toate acestea, experții în domeniu recomandă sa nu o consumăm după ce a expirat, mai ales în cazul celei de secară. După ce expiră, se poate forma ciupercă numită egot. Aceasta provoacă otrăvire și poate duce chiar și la halucinații.

Urmăriți Playtech.ro și pe