Producătorilor de la Antena 1 nu le-a venit să creadă. La Insula Iubirii, un concurent și-a propus să aibă relații cu toate ispitele

de: Alexandra Chivu
18 07. 2019

Episodul 13 al show-ului ”Insula Iubirii” de la Antena 1 a șocat chiar și producătorii emisiunii. Un concurent și-a propus să aibă relații intime cu toate ispitele. Planul i-ar putea aduce mai mult necaz, căci după ce l-a devoalat, ispitele i-au ținut morală.

La ”Insula Iubirii”, un concurent și-a propus să aibă relații intime cu toate ispitele

Încrezător în forțele sale, Adrian, unul dintre cei mai criticați concurenți din toate sezoanele, a intrat în plasa ispitelor. De fapt, este un fel de care pe care, căci planul lui, cel de a se iubi cu toate ispitele, vine peste planul ispitelor de a-i da o lecție. Maria și Dana, femeile care îl atrag pe Adrian, și-au propus să se joace cu mintea lui. Ispitele vor să pară că s-au îndrăgostit de bărbatul blamat pentru acțiunile și atitudinea sa avută în show.

Adrian, fostul iubit al Denisei, cade în plasa planului diabolic fără să își pună prea multe semne de întrebare și îi povestește camaradului său, Costas, că ispitele s-au îndrăgostit de el. Hotărârea fetelor de a-l zăpăci vine în urma faptului că Adi vorbește necuviincios la adresa femeilor. În episoadele anterioare, bărbatul a povestit triumfător și că atunci când va ajunge acasă, la Cluj, va avea toate femeile din oraș numai pentru o noapte. Astfel, fetele au vrut să îi dea o lecție pentru a vedea că situația nu trebuie să stea după cum gândește el și că nu poate călca suflete în picioare.

Adrian alături de Denisa, în primele episoade ale emisiunii

În același episod, fosta sa iubită, Denisa, plânge nu după Adrian, ci după ispita Andi pe care nu o poate avea, căci acesta a început o relație cu Geanina, prietena sa. În timp ce fata se simte neputincioasă, l-a găsit pe Gojman, una dintre ispitele masculine, pentru a-i fi ”sac de box”. Bărbatul îi îndură replicile pline de venin din cauza dezamăgirii provenite din faptul că acum Andi este ”ocupat” și nu poate fi al ei.